robinm pisze:W najbliższy poniedziałek i wtorek przy kierunkach E, NE lub N bedę po pracy na Dzierżnie.
szed pisze:..a nie ma ktos ze Slaskiej Ekipy ochoty na wyjazd w drugim ewentualnie trzecim tyg listopada do Magawishu? Mam 5-cio osobowa zdecydowana ekipe jak narazie ale chcemy oczywiscie jechac 'na prognoze' wiec sie jeszcze wstrzymujemy z bookowaniem miejsc.
Maras.Jam pisze:Elo chłopaki, am takie pytanko jak tam jeszcze jest temperaturą wody...???? idzie jeszcze w pól suchej pływać czy już mogę chować manele ... nie było mnie ostatnio na necie...a widzę ze jeszcze się umawiacie...
robinm pisze:Ma ktoś czas i ochotę wyskoczyć ostatni raz w tym roku na zatokę na 4 dni wyjazd 31.10 nocą powrót 4.11?
szed pisze:..a nie ma ktos ze Slaskiej Ekipy ochoty na wyjazd w drugim ewentualnie trzecim tyg listopada do Magawishu? Mam 5-cio osobowa zdecydowana ekipe jak narazie ale chcemy oczywiscie jechac 'na prognoze' wiec sie jeszcze wstrzymujemy z bookowaniem miejsc.
adamo pisze:... ładne meteo szykuje się na 1-go, może trochę nie wypada, będzie ktoś chętny
![]()
szed pisze:.. o ile dobrze pamietam to dokladnie rok temu w tym dniu tez bylo plywanko. Ale proponuje z dyniami na lbie
szed pisze:X SPORT pisze:piszę sie na wyjazd dawaj info
malo Ci Bary jeszcze?!No spoko dam Ci znac co i jak.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości