Archie pisze:Jedziemy na Kamienice... My droga na Pile nie jedzimy, tylko przez Wagrowiec.
Zjem i ruszam za Wami, drogą na Piłę

Mucha:) pisze:polatali?A jutro ktoś jedzie na Kamienicę?
bolo pisze:Klimek----- na dzis icm pokazal 100%. na jutro prawie czysty zachod ale dobrze tylko do 11. moze od rana powtorka z dzisiaj? pozdro
Kris. pisze:polatane fajnie...szkwały konkretne,no ale co zrobić![]()
a koledzy o ktorych pisze Archie to niech ida na kurs i nie pchają sie na kamienice w takie warunki..bo to co tam sie działo to mogło skonczyć sie tragicznie....
pepe191 pisze:Kris. pisze:polatane fajnie...szkwały konkretne,no ale co zrobić![]()
a koledzy o ktorych pisze Archie to niech ida na kurs i nie pchają sie na kamienice w takie warunki..bo to co tam sie działo to mogło skonczyć sie tragicznie....
a mozecie opowiedziec co koledzy namodzili?
wojol pisze:pepe191 pisze:Kris. pisze:polatane fajnie...szkwały konkretne,no ale co zrobić![]()
a mozecie opowiedziec co koledzy namodzili?
Ja akurat ściagalem zwloki swojej latawki z wody jak panowie bardzo fachowo przygotowywali sei na brzegu, mowiac szczerze to do chwili kiedy to rozkladali sprzet, pianki, trapez nawet rozgrzewke - wygladalo ze ogarnieci w temacie , no ale z chwila jak zaczeli startowac latawca wsyztko bylo jasne, pomagier fachowo wchodzil miedzy linki, lapal latawca za same skrajne czeci skrzydla, pan KITER krzyczla w prawo w lewo.. no i do tego oczywicie fachowe porady zony stojacej na brzegu.... ja zakonczylem ogladanie jak byli juz w trzycinach... co dalje nie wiem
ale ogolnie to trauma, podejzewam mze kolesia nie ma na forum bo mialby wedy chociaz odrobine oleju w glowie..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości