8 dni 23 knt!!! NON STOP!!! *za jedyne 1299pln!

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
Chocoo
Kontaktowanie:

Post02 lut 2010, 22:06

artekg pisze:Jestem ciekaw kto tak z dnia na dzien zostawi wszystko i pojedzie---ale czemu nie , kazdy pomysl czasami jest warty swieczki, jesli bedzie jakis wyjazd pomiedzy lipcem i sierpniem, chetnie bym wyskoczyl, ale nie z dnia na dzien, czasami trzeba cos zaplanowac
pozdr.....

Artekq październik 2010 to nie jest "z dnia na dzień" ;) przynajmniej dla mnie ;) O tym wyjeździe myślę już od ponad roku, a zaczynam go powoli wdrażać w życie właśnie teraz. Ja jestem w trakcie studiów, więc rozumiem, że łatwiej mi wziąć dziekankę niż komuś rzucać pracę! Należę do osób, które kochają spontany, ale te na krótszą metę! Ten wyjazd chcę dobrze zaplanować, dlatego szukam jak najwięcej informacji na temat, który mnie interesuje najbardziej czyli kajtowanie :D
Myślałam jeszcze o Australii, ale tam nie dostanę wizy pracowniczej. Będę wdzięczna za każde info, radę!!! thx :)

Awatar użytkownika
artekg
Deska: Crazy Fly
Latawiec: pare....cabrinha, north
Kontaktowanie:

Post03 lut 2010, 11:48

Wielkie dzieki za odpowiedz, ja szukam jakiegos konkretnego wyjazdu, tyle ze jestem sam, kolega sie wykruszyl, ja nie moge z dnia na dzien, praca, musze cos zaplanowac, w zeszlym roku bylem w sierpniu a ras sudr, hm,caly tydzien 17-25kn, marzenie, znow planuje cos na egipt tym razem druga strona, wiadomo wiatru sie nie zamowi, coz zawsze jest jakies ryzyko, jakby sie cosik rodzilo w tym terminie dajcie znac, moze cos wykombinuje, ale nie obiecuje
dzieki

Awatar użytkownika
Chocoo
Kontaktowanie:

Post03 lut 2010, 12:49

Chcę zebrać jak najwięcej informacji na temat spotów w NZ, bo kite to cel No1 w jakim tam chcę jechać :D Poza tym zobaczyć trochę świata i oderwać się na chwilę od stresu na uczelni i "braku czasu dla siebie" każdego dnia!!! Ciężko też jest się skupić na nauce jak 90% czasu myślę jakby to było teraz pofruwac sobie na kajcie!!!

Artekq prace można znaleźć wszędzie ;) Zmiana klimatu, ludzi - czasami dobrze wpływa na ciało i umysł ;D pozdrawiam, Chocoo

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post03 lut 2010, 23:45

Chocoo pisze:Witam!
Słuchajcie planuje wyjazd do Nowej Zelandii w październiku 2010. Czy ktoś z was pływał w Auckland/Takapuna lub Mission Bay??? Jakie tam są warunki?

b) Wylatam się tam za wszystkie czasy? ;D

c) A może ktoś z was też planuje taki wyjazd?

pazdziernik - nie za szybko? nei bedzie tam jeszcze chlodnawo?
tzn - jasne ze cieplej niz w PL ;) - ale.. im później tym tam cieplej, mniej rekinów :wink: :lol:

b) za wszystkie czasy to sie chyba NIGDY nie wylatasz :wink:
- próbowałem :wink:
..kilkadziesiąt razy już :lol:

c) ja planuję te regiony po raz kolejny..
NZ - lub AUS

pzdr

Awatar użytkownika
abnoba
Kontaktowanie:

Post18 kwie 2010, 14:04

a wracając do tematu to ja chętnie pisze się na szybki wypad, mam nawet campera do dyspozycji jak wyjazd miał by być w "okolicy"

Barosz21
Deska: SU-2 Warcraft
Latawiec: Zeeko Krush
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post18 kwie 2010, 14:52

Oferta wyjazdu :D

Najblizszy wyjazd 1 maj do 4-5 maj( ja zostaje bo potem nauka). rezerwuje Danie Bork Havn. Fajne wiatry około 50-60% na wiatr ponad 4 BF i bardzo płytko na duzym obszarze, no i dla hardcorów po przeciwnej stronie jeziora mozliwość wyjazdu na morze i fale z 2-5 metrów a szansa na wiatr powyzej 4BF około 70%. JEśli ktoś chciałby jechać niech pisze na PRV. Ja mam 3 miejsca w aucie albo conajmniej 2 Oczywisćie jak bedzie więcej ludzi to lepiej. Ponoć woda ma mieć kilkanaście stopni(wiem od mieszkających w danii) więc nikt nie powinien narzekać. Wyjazd na 7 dni około 320zł z dojazdem (jak dla mnie za darmola) . Domki 4-6-8 osobowe z dwuosobowymi pokojami. tylko trzeba sie zdecydować do 22 -23kwietnia.

Chętni na PRV
Pozdrawiam

stiv amoralny
Deska: 50fifty/Su-2/Spleene
Latawiec: Cabrinha/SShot/Airush
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 32 razy
Kontaktowanie:

Post08 cze 2010, 22:37

montujemy kolejny LAST-wypadzik w terminie 14-22.06 na Rodos, gdzie pomykać będziemy na TOPowym spocie - PRASONISI ! Mega flat lub wave w jednym miejscu :wink: !
Termin wyjazdu wybrany nieprzypadkowo; teperatury powietrza 25 stopni woda 21, gwarantowany wiatr no i ostatni dzwonek przed tłumami w pełnym sezonie! idealnie nadające się miejsce do nauki jak i doskonalenia trick'asów na każdym poziomie zaawansowania :thumbsup: . Zapraszamy do wspólnego wypadu osoby juz pływające, ale również tych, którzy chcą rozpocząć swoją przygodę z kite'em od podstaw
Pełna informacja na temat szkolenia lub WYPOŻYCZENIA sprzętu znajduję się TUTAJ
http://www.kitepro.pl

WYLOT Z WARSZAWY:
Warszawa - Rhodos (WAWRHO)
14.06.2010 godz. 07:00 - 10:50

22.06.2010 godz. 04:10 - 06:00
Rhodos - Warszawa (RHOWAW)

Hotel Illysion -Grecja/Rodos-org.Itaka
termin:14.06-21.06.2010r

OPIS
Pięknie położony nad samym morzem, z malowniczym widokiem na górzystą okolicę, jest idealnym miejscem dla osób poszukujących spokoju i miłośników lokalnych klimatów. Kameralny, o ładnej architekturze, nawiązującej do tradycyjnych greckich wzorów, ma dwa zadbane baseny, do wyboru - z morską lub słoną wodą. Dogodne autobusowe połączenie ze słynnym Lindos i uroczym pobliskim Pefkos, gdzie dojść można także spacerem.
POŁOZENIE:
ok. 2 km od centrum małej miejscowości PEFKOS z tawernami, restauracjami i barami, ok. 7 km od LINDOS, ok. 50 km od miasta Rodos, ok. 55 km od portu lotniczego ok. 30 km od Prasonisi; przystanek autobusowy przy hotelu (ok. 2 EUR/Lindos).
PLAŻA:
hotelowa, mała, sztuczna, zejście schodkami do morza; plaża publiczna, piaszczysto-żwirkowa, ok. 200 m od hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 3 EUR/dzień); na plaży bary i tawerny.
HOTEL:
trzygwiazdkowy, zbudowany w 1989 r., odnowiony w 2003, w 2008 r. oddano do użytku nowy budynek; 104 pokoje, 3 budynki, 2 piętra, hol, całodobowa recepcja, lobby z TV, restauracja, dostępne foteliki dla dzieci; bar "Venus" w holu, bar przekąskowy "Paralos", mini-market; za opłatą - punkt Internetowy (ok. 3 EUR/30 min), sejf w recepcji (ok. 15 EUR/tydz.), wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe - Visa, Mastercard.
POKÓJ:
2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), skromny, zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja (bezpłatna lipiec-sierpień; w pozostałych terminach płatna 8 EUR/dzień), łazienka (prysznic lub wanna, wc), telewizja satelitarna, lodówka; łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis; balkon lub ogródek (stolik i krzesełka).
SPORT I RORYWKA
basen z wodą słoną i wydzielonym brodzikiem dla dzieci (0,48 m), basen owalny z wodą słodką (0,98 m-2,50 m), przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; tenis stołowy, boisko do gry w siatkówkę; nieduży plac zabaw dla dzieci, w sezonie raz w tygodniu wieczór grecki; za opłatą - kort tenisowy (ok. 8 EUR/godz.) z wypożyczalnią sprzętu (4 EUR), mini-golf; życie nocne i rozrywki w Lindos.

030/2244048149; http://www.hotelilyssion.gr

Do kosztów wyjazdu na miejscu nalezy jeszcze doliczyć koszt wynajęcia samochodu, około 40-50 euro/osobę, plus ewentualnie zrzuta na quiver z dechami. Asekuracja na spocie i przechowanie sprzętu ok. 75 euro/tydzień.

UWAGA ; W CENIE WYJAZDU UBEZPIECZENIE W SIGNAL IDUNA GRATIS!!! (OBEJMUJĄCE TAKŻE UPRAWIANIE KITESURFINGU) :thumbsup:

cena 1350 pln za 8 dni na spocie !!! dostępne są też tańsze o ok. 250 pln wyjazdy 7-dniowe ;14-21.06 z WAW i POZNANIA . Zostało już dość mało miejsc także ceny też mogą ulegać zmianie. Wskazane szybkie ruchy :wink: :wink:

Rezerwacji należy dokonywać w kitesurfingowo przyjaznym biurze podróży
http://www.jovitravel.pl

WSZELKIE INFO POD NR 512 490 080

pozdrawim

stiv a
Ostatnio zmieniony 09 cze 2010, 10:32 przez stiv amoralny, łącznie zmieniany 1 raz.

stiv amoralny
Kontaktowanie:

Post09 cze 2010, 10:00

ello,

teraz cenka za hotel Illysion HB jest 1250 pln :wink:

Awatar użytkownika
karolinka
Deska: North
Latawiec: North

Post09 cze 2010, 12:36

stiv amoralny pisze:ello,

teraz cenka za hotel Illysion HB jest 1250 pln :wink:

hello,
czy jakas dzieucha nie bylaby chetna na wyjazd :?:
jestem na razie rodzynkiem w meskiej grupie, wiec zenskie toworzystwo byloby mile widziane :thumbsup: , chodzi o koszty rozwniez (wiadomo jedynka duzo droższa)...
zglaszajcie sie dziewczyny zapowiada sie niezle plywanie :thumb:

stiv amoralny
Kontaktowanie:

Post10 cze 2014, 14:32

Rodos last minute :idea:
zwolniło się jedno miejsce na wyjazd grupowy na Rodos wypadła osoba na tygodniowy wyjazd za tydzień do :

hotel MedBlue*** All Inc (była Ampelia Beach) w Genadii

wylot: 16.06.2014 WAW 05:00
powrót 24.06.2014 RODOS 01:45

PEŁNE 8 DNI NA SPOCIE :idea: cena 1550 zł/osobę w pokoju 2-osobowym, All Inc :idea:

cena zwiera:
-przelot
-transfer
-wyżywienie All Inc
-ubezpieczenie podróżne
-opiekę rezydenta

pozdrawiam

stiv a

szczegóły na priv lub mail:
travel@kitepro.pl

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”