roonek pisze:Korpuch pisze:w Brzeźnie 14-15 knts
Max? Czy srednio? Jestem ciekaw bo meteo w jelitkowie pokazuje spadki nawet do 8knots
Bylem w sopocie okolo 15:15 to wialo 10knots i tak sie zastanawiam czy moze byc roznica 4 knots miedzy sopotem a gdanskiem????
siebener86 pisze:Dziś po raz pierwszy pływałem w Brzeźnie i jestem pod wielkim wrażeniem spotu. Przede wszystkim wreszcie czysta, szeroka i piaszczysta plaża, a ekipa na spocie przedniapozdrawiam dzisiejszą ekipę, teraz będę częstszym gościem u Was na spocie.
Stawny pisze:recha pisze:Będzie ktoś jutro w Karwi?
A robimy grila
recha pisze:W ogóle jest ktoś kto regularnie korzysta z tamtejszych fal (Karwia i okolice)? Byłbym bardzo kontent mając kompana do pływania w tamtych rejonach, bo i dojazd przyjemniejszy niż do Brzeźna.
feel pisze:Dzis Brzezno (kolo 17) znowu dalo rade![]()
Jedyny zgrzyt to proba kradziezy deski, na szczescie nieudana. Slyszalem tylko z trzeciej reki wiec moze ktos znajacy wiecej szczegolow opisze sytuacje. Generalnie warto uwazac na sprzet
feel pisze:recha pisze:W ogóle jest ktoś kto regularnie korzysta z tamtejszych fal (Karwia i okolice)? Byłbym bardzo kontent mając kompana do pływania w tamtych rejonach, bo i dojazd przyjemniejszy niż do Brzeźna.
Mysle ze kilku amatorow Karwi spokojnie tu znajdziesz. Ja tam jezdze z Chyloni jak jest prognoza, glownie w weekendy. Bardzo fajne fale i super plaza. Mozemy sie ustawic na nastepne progno
DISKORELAKS pisze:Jak ktoś wczoraj z pływających w Brzeźnie zostawił pompkę Naisha to jest do odebrania u mojego kumpla Maćka numer do niego 505844948.
Ker-mit pisze:DISKORELAKS pisze:Jak ktoś wczoraj z pływających w Brzeźnie zostawił pompkę Naisha to jest do odebrania u mojego kumpla Maćka numer do niego 505844948.
Dicso... posta mi zabrałeś
DISKORELAKS pisze:Jak ktoś wczoraj z pływających w Brzeźnie zostawił pompkę Naisha to jest do odebrania u mojego kumpla Maćka numer do niego 505844948.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości