z TRÓJMIASTA (i okolic): KTO,GDZIE,KIEDY ?

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Ker-mit
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post06 lip 2011, 17:03

do zobaczenia za kilka minut w brzeżnie

Awatar użytkownika
Stawny
Postawił piwka: 39 razy
Dostał piwko: 24 razy

Post06 lip 2011, 17:06

recha pisze:Będzie ktoś jutro w Karwi?

A robimy grila :lol:

MASTER KITEBOARDING fuu1
Deska: Nobile Infinity 5'7
Latawiec: Nobile T 5
Dostał piwko: 23 razy
Kontaktowanie:

Post06 lip 2011, 18:41

roonek pisze:
Korpuch pisze:w Brzeźnie 14-15 knts

Max? Czy srednio? Jestem ciekaw bo meteo w jelitkowie pokazuje spadki nawet do 8knots
Bylem w sopocie okolo 15:15 to wialo 10knots i tak sie zastanawiam czy moze byc roznica 4 knots miedzy sopotem a gdanskiem???? :)

Przy kierunku NNW lub NW znaczna ...

Awatar użytkownika
feel
Deska: Nobile NHP
Latawiec: Core XR2, GTS
Postawił piwka: 53 razy
Dostał piwko: 64 razy
Kontaktowanie:

Post06 lip 2011, 20:59

Dzis Brzezno (kolo 17) znowu dalo rade :D
Jedyny zgrzyt to proba kradziezy deski, na szczescie nieudana. Slyszalem tylko z trzeciej reki wiec moze ktos znajacy wiecej szczegolow opisze sytuacje. Generalnie warto uwazac na sprzet

Awatar użytkownika
sebro
Postawił piwka: 13 razy
Dostał piwko: 17 razy
Kontaktowanie:

Post06 lip 2011, 21:09

popołudnie w Brzeźnie dość udane
choć dużo słabsze niż rano
za to towarzysko :thumbsup:

specjalne podziękowania dla żony Korpucha
za pizzę, która czekała na nas po zejściu z wody :clap:

Awatar użytkownika
siebener86

Post06 lip 2011, 22:11

Dziś po raz pierwszy pływałem w Brzeźnie i jestem pod wielkim wrażeniem spotu. Przede wszystkim wreszcie czysta, szeroka i piaszczysta plaża, a ekipa na spocie przednia :) pozdrawiam dzisiejszą ekipę, teraz będę częstszym gościem u Was na spocie.

Awatar użytkownika
Jacek.O.
Deska: Master Kiteboarding
Latawiec: Naish Helix12

Post06 lip 2011, 22:22

siebener86 pisze:Dziś po raz pierwszy pływałem w Brzeźnie i jestem pod wielkim wrażeniem spotu. Przede wszystkim wreszcie czysta, szeroka i piaszczysta plaża, a ekipa na spocie przednia :) pozdrawiam dzisiejszą ekipę, teraz będę częstszym gościem u Was na spocie.

Brzeźno eleganckie jest wiadomo nie od dziś, pozdrawienia dla nowych spotowiczów....zapraszamy częściej na naszą rajską plażę.....hihi

recha

Post06 lip 2011, 22:30

Stawny pisze:
recha pisze:Będzie ktoś jutro w Karwi?

A robimy grila :lol:

Od jutra chyba nic innego nie pozostaje :?

Dzisiaj Brzeźno :thumb: a w piątek może jeszcze Karwia da radę. :pray: W ogóle jest ktoś kto regularnie korzysta z tamtejszych fal (Karwia i okolice)? Byłbym bardzo kontent mając kompana do pływania w tamtych rejonach, bo i dojazd przyjemniejszy niż do Brzeźna.

Awatar użytkownika
feel
Deska: Nobile NHP
Latawiec: Core XR2, GTS
Postawił piwka: 53 razy
Dostał piwko: 64 razy
Kontaktowanie:

Post06 lip 2011, 22:52

recha pisze:W ogóle jest ktoś kto regularnie korzysta z tamtejszych fal (Karwia i okolice)? Byłbym bardzo kontent mając kompana do pływania w tamtych rejonach, bo i dojazd przyjemniejszy niż do Brzeźna.

Mysle ze kilku amatorow Karwi spokojnie tu znajdziesz. Ja tam jezdze z Chyloni jak jest prognoza, glownie w weekendy. Bardzo fajne fale i super plaza. Mozemy sie ustawic na nastepne progno :thumbsup:

Awatar użytkownika
jacamakajta
Postawił piwka: 135 razy
Dostał piwko: 74 razy

Post07 lip 2011, 08:07

feel pisze:Dzis Brzezno (kolo 17) znowu dalo rade :D
Jedyny zgrzyt to proba kradziezy deski, na szczescie nieudana. Slyszalem tylko z trzeciej reki wiec moze ktos znajacy wiecej szczegolow opisze sytuacje. Generalnie warto uwazac na sprzet

Bym powiedział że Brzeźno nawet lepiej niż dało rade, piękne 1,5h na dobitke w tym dniu :mrgreen: szkoda tylko że na pizze się nie załapałem :( :wink:
Wiadomo że miejscówa przednia, szczególnie jak nie ma ludzi na plaży :thumb:

Co do kradzieży deski :!: Przebierałem się akurat koło auta (na szczęście zaparkowałem jako jeden z pierwszych,jakbym był dalej mógłbym nie zauważyć) patrzę a promenadą idą sobie małolaci z dechą :shock: Poszedłem za nimi, pytam co to za decha, skąd ją mają, od razu głupie tłumaczenia że myśleli że na śmietniku leży. Rzeczywiście leżała na śmietniku na plaży, ale jak to często robimy kolega położył ją po spłukaniu wodą żeby sie nie opiaszczyła ponownie. Zabrałem im tego nobila, niby przepraszali, głupie uśmieszki, ale ewidentnie chcieli ją dźwignąć, lokalne szczurki, dwie sztuki,jeden mniejszy wyglądał jak cygan, jak odchodziłem to se gównarzeria już oczka puszczała.
Janek jako gospodarz parafii :wink: mógłby szepnąć komu trzeba słówko :naughty: Teren gorący :wink: ale spot zacny 8) to i zadzierać nie można dlatego delikatnie się z nimi obszedłem :evil:

Awatar użytkownika
DISKORELAKS
Deska: DUOTONE PROWAM 5'10
Latawiec: Switch Element 6
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post07 lip 2011, 09:01

Jak ktoś wczoraj z pływających w Brzeźnie zostawił pompkę Naisha to jest do odebrania u mojego kumpla Maćka numer do niego 505844948.

Awatar użytkownika
DISKORELAKS
Kontaktowanie:

Post07 lip 2011, 09:03

feel pisze:
recha pisze:W ogóle jest ktoś kto regularnie korzysta z tamtejszych fal (Karwia i okolice)? Byłbym bardzo kontent mając kompana do pływania w tamtych rejonach, bo i dojazd przyjemniejszy niż do Brzeźna.

Mysle ze kilku amatorow Karwi spokojnie tu znajdziesz. Ja tam jezdze z Chyloni jak jest prognoza, glownie w weekendy. Bardzo fajne fale i super plaza. Mozemy sie ustawic na nastepne progno :thumbsup:

Dokładnie...Karwia jak ta lala. Jak tylko progno jakies będzie i zdrowie dopisze Wave,ik murowany.

Pozdro

Ker-mit
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post07 lip 2011, 10:02

DISKORELAKS pisze:Jak ktoś wczoraj z pływających w Brzeźnie zostawił pompkę Naisha to jest do odebrania u mojego kumpla Maćka numer do niego 505844948.

Dicso... posta mi zabrałeś ;)

Awatar użytkownika
DISKORELAKS
Kontaktowanie:

Post07 lip 2011, 10:46

Ker-mit pisze:
DISKORELAKS pisze:Jak ktoś wczoraj z pływających w Brzeźnie zostawił pompkę Naisha to jest do odebrania u mojego kumpla Maćka numer do niego 505844948.

Dicso... posta mi zabrałeś ;)

Marcinek....no takie dostałem wytyczne od naszego prorajdera

Awatar użytkownika
Jacek.O.
Deska: Master Kiteboarding
Latawiec: Naish Helix12

Post07 lip 2011, 16:51

he to moja pompka....wielkie dzięki już dzwonię.....

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”