Radom

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
rdms
Deska: LF Recoil 136
Latawiec: Convert IDS 9m2
Kontaktowanie:

Post14 mar 2008, 22:26

Witam, poszukuje ludzi plywajacych na kajcie z okolic radomia. wpisywac sie i pisac do mnie na gg, moze zrobimy niedlugo zrobimy jakies spotkanie w domaniowie...

przemek_t1000

Post12 wrz 2009, 13:11

Witam,są jeszcze w radomiu osoby pływające na kitesurfingu? Ja usiłuje pływać od czerwca b/r,głównie na zatoce ale spróbowałbym w domaniowie :-)
Pozdrawiam

Napi
Deska: Nobile 666
Latawiec: Cabrinha
Kontaktowanie:

Post12 wrz 2009, 13:43

ja czasem pływam ale z wiatrem na domaniowie naprawdę ciężko :/ albo za słabo albo kierunek nie bardzo .

Raul
Kontaktowanie:

Post19 paź 2009, 20:28

Aloha,
jestem tu nowy, wrzuciłem trochę postów na tym szanowny forum (może dwa :D) zazwyczaj z informacją o chęci zakupu kite'a lub z pytaniem o konkretny kite.
W kazdym razie w te wakacje zacząłem swoją przygodę z kite'm i nieźle mnie wzięło..., szukam dla siebie czegoś i byłbym zadowolony móc sobie pogadać z kimś z doświadczeniem.
chętnie spotkam się gdzieś z Wami i tym bardziej chętnie się wybiorę na lotnisko zimą

pozdrawiam

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”