NA PODWÓJNYM GAZIE (XENON + OZONE) testy

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
xenonboards
Kontaktowanie:

Post30 kwie 2009, 06:25

Aloha,

Zapraszamy na oficjalne testy desek Xenon i latawców Ozone 09 do Rewy.
Znajdziecie nas na cyplu od dzisiejszgo popołudnia przez całą majówkę.

Deski testowe:
Xenon LaLuz 129, 132 , 135
Xenon Rayo 130, 134, 138, 145

Latawce testowe:
Ozone Light XC 12
Ozone Sport + 9, 11
Ozone Edge RX 13

W razie pytań i wątpliwości dzwońcie smiało na +48 880 629 820

P.S Aloha Shop/School w Rewie jest naszym stałym miejscem testowym, gdzie praktycznie w każdej chwili będziecie mogli obejrzeć i przetestować sprzęt!!

pozdrawiam i do zobaczenia

Toma

Awatar użytkownika
xenonboards
Kontaktowanie:

Post05 maja 2009, 21:43

Halo!

Wielkie dzieki wszystkim, ktorzy pojawili sie na cyplu w Rewie i poddali testom Xenony i Ozony.
Zachęcamy wszystkich "testerów" do wypowiedzi na temat desek. Jesteśmy bardzo ciekawi waszego feedbacku.

Już wkrótce ruszy trasa testowa, o której będziemy dawać znać, a na stałe deseczki są do pobrania w Aloha w Rewie.

XenonBoards Team

Obrazek

Obrazek

stiv amoralny
Deska: 50fifty/Su-2/Spleene
Latawiec: Cabrinha/SShot/Airush
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 32 razy
Kontaktowanie:

Post06 maja 2009, 20:53

witam i pozdrawiam Thomasa i resztę ekipy :wink: , dzięki uprzejmosci której okazję miałem pojeżdzić na la luz 135 i rayo 134 bodajże + ozonik 13m2 '09 :)
wrażenia z latawca bardzo fajne, jakoś bardziej przyjaźnie dla mnie bez 5-ej liny, załuję ze trochę nie poczekałem bo dopiero popołudniem mocniej przywiało i mógłbym poczuć JEGO moc... . Ogólnie latawiec fajny bardzo, lekko i posłusznie reaguje na impulsy z baru, w porównaniu np z moją Cabrihną Crossbow 11 '09 odniosłem wrażenie że chyba nawet mniejsze siły na barze - pomimo 2m2 różnicy. Nie miałem okazji niestety sprawdzić jak z restartem z wody(trochę mimo wszystko niepokoją mnie te cienkie tubki :?: ) , leżał jeszcze na plaży Sport 13m2 '09 i tu tuba główna jest "normalnej" grubosci i jakos wieksze zaufanie we mnie wzbudzała; - ale to nie był niestety kit testowy :cry:
Co do desek, to zdecydowanie przyjemniejsz była dla mnie La luz 135, choć były przy niej przez pomyłkę się okazało padsy od Rayo(do La Luz dedykowane są bardzo komfortowe kapcie z ekstra wygodną poduchą żelową)
Obie dechy bardzo lekkie i sprawiają wrażenie mocnego materiału, jak wcześniej pisałem bardziej przypadła mi do gustu La Luz, wygodnie szła po lekkim czopie i nie traciła slizgu przy zwrocie(a warunki dla mojej wagi ok 100kg graniczne były na ten zestaw :cry: )
Generalnie polecam każdemu spróbować , fajnie że powstają u nas takie ambitne projekty

ALOHA :wink:

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”