Wypadzik na Czarnocin w niedzielę

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
Max/Łódź
Deska: Naish Haze
Latawiec: Flysurfer Speed
Kontaktowanie:

Post12 lut 2005, 19:11

Własnie niezle sypie, wiaterek wedlug WindGuru ma byc jutro bardzo przyzwoity... Ja jutro od samiutkiego ranca jade katowac Psycho'sika 8)
Ktos jeszcze chęcien na snowkiting na Czarnocinie?

Awatar użytkownika
mazi
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post12 lut 2005, 19:46

ja żem chęcien posmigoc. bede :D :D :D :D :D :D :D :D :twisted:

Awatar użytkownika
mazi
Kontaktowanie:

Post13 lut 2005, 00:17

wlasnie przed chwilka jechalem samochodem i po sniegu co padal 3 godziny temu zostalo wspomnienie ale jak M@X jutro tzn dzis jedzie do czarnocina to ja tez. najwyzej bede zapieprzac po wodolodzie. na wszelki wypadek biore ze soba sprzecik do wychodzenia z przerebli tzn dwa srubokrety albo widelce he he bo z czekanami w rekach na kicie sie chyba niewygodnie jezdzi :lol: . :D :D :D

Awatar użytkownika
Max/Łódź
Kontaktowanie:

Post13 lut 2005, 08:27

No i dajemy na Czarnocin. Snieg troche przytopnial, ale szansa, ze na akwenie nadal bedzie. Wiaterek tez sie buja w granicach 11-14 wiec szansa na latanko jest. Ja bede za jakas godzinke, Airman tez ma podobnie dojechac, tak tez, jesli ktos jeszcze checien to czekamy na tym akweniku bez wysepek.

Awatar użytkownika
Max/Łódź
Kontaktowanie:

Post13 lut 2005, 11:52

No niestety... jeden akwen w polowie odmarzl, drugi zamarzniety, ale jego grubosc nieco niepewna i gdzie niegdzie przeswitywala woda :cry:
Mimo, ze wiaterek wrecz ksiązkowy do plywania to niestety nici :x Ale ma zima od jutra wrocic i nieco skuc i sypnąć...

Gość

Post16 lut 2005, 09:51

max jedziemy w piątek albo w sobotę jak co to dzwoń 880288996

Awatar użytkownika
mazi
Kontaktowanie:

Post16 lut 2005, 19:17

ja pewno bede jechac prawdopodobnie w sobote a w niedziele to na 100% tylko nie wiadomo jak z lodem w czarnocinie bo moze byc tak jak ostatno(wystarczyla jedna noc zeby wszystko sie prawie rozpuscilo)
"gosciu" max nie jedzie bo z nim juz gadalem a jak chcesz to sie mozemy jakos zgadac (daj znac na maila)
pozdro

ps. wedluh icm-u ma wiac srednio kiepsko ale powinno wystarczyc zeby troche pofikac

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”