Własnie niezle sypie, wiaterek wedlug WindGuru ma byc jutro bardzo przyzwoity... Ja jutro od samiutkiego ranca jade katowac Psycho'sika Ktos jeszcze chęcien na snowkiting na Czarnocinie?
wlasnie przed chwilka jechalem samochodem i po sniegu co padal 3 godziny temu zostalo wspomnienie ale jak M@X jutro tzn dzis jedzie do czarnocina to ja tez. najwyzej bede zapieprzac po wodolodzie. na wszelki wypadek biore ze soba sprzecik do wychodzenia z przerebli tzn dwa srubokrety albo widelce he he bo z czekanami w rekach na kicie sie chyba niewygodnie jezdzi .
No i dajemy na Czarnocin. Snieg troche przytopnial, ale szansa, ze na akwenie nadal bedzie. Wiaterek tez sie buja w granicach 11-14 wiec szansa na latanko jest. Ja bede za jakas godzinke, Airman tez ma podobnie dojechac, tak tez, jesli ktos jeszcze checien to czekamy na tym akweniku bez wysepek.
No niestety... jeden akwen w polowie odmarzl, drugi zamarzniety, ale jego grubosc nieco niepewna i gdzie niegdzie przeswitywala woda Mimo, ze wiaterek wrecz ksiązkowy do plywania to niestety nici Ale ma zima od jutra wrocic i nieco skuc i sypnąć...
ja pewno bede jechac prawdopodobnie w sobote a w niedziele to na 100% tylko nie wiadomo jak z lodem w czarnocinie bo moze byc tak jak ostatno(wystarczyla jedna noc zeby wszystko sie prawie rozpuscilo)
"gosciu" max nie jedzie bo z nim juz gadalem a jak chcesz to sie mozemy jakos zgadac (daj znac na maila)
pozdro
ps. wedluh icm-u ma wiac srednio kiepsko ale powinno wystarczyc zeby troche pofikac