Jestem znowu singielką (hurra

Pozdrawiam
KobietaSukcesu;) pisze:Drogie Panie![]()
Jestem znowu singielką (hurra) Pomyślałam sobie, że fajnie jest po kolejnej porażce
wybrać się na wakacje, spędzone aktywnie. Tak więc szukam szalonych singielek, którym się nudzi i chciałyby wybrać się na wspólne pływanie. Oczywiście gdzieś, gdzie jest gorąco i są pewne warunki!
Pozdrawiam
konop pisze:KobietaSukcesu;) pisze:Panowie, poczucie chumoru i optymizm to podstawa
Ależ Ci mężczyźni ciekawscy...
Poczucia humoru? proszę bardzo...
KobietaSukcesu:) "..... po kolejnej porażce...."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KobietaSukcesu;) pisze:konop pisze:KobietaSukcesu;) pisze:Panowie, poczucie chumoru i optymizm to podstawa
Ależ Ci mężczyźni ciekawscy...
Poczucia humoru? proszę bardzo...
KobietaSukcesu:) "..... po kolejnej porażce...."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KobietaSukcesu;) pisze:Widzę, że mężczyźni biorą bardzo do siebie słowo "porażka" a przecież to tylko słowoinaczej - "po odzyskaniu wolności"
Lida pisze:KobietaSukcesu;) pisze:Widzę, że mężczyźni biorą bardzo do siebie słowo "porażka" a przecież to tylko słowoinaczej - "po odzyskaniu wolności"
to z kim byłaś/jesteś świadczy tylko o Tobie...
porażka?lepiej brzmi "doświadczenie"...
ps. życzę udanego odpoczynku
Lida pisze:KobietaSukcesu;) pisze:Widzę, że mężczyźni biorą bardzo do siebie słowo "porażka" a przecież to tylko słowoinaczej - "po odzyskaniu wolności"
to z kim byłaś/jesteś świadczy tylko o Tobie...
porażka?lepiej brzmi "doświadczenie"...
ps. życzę udanego odpoczynku
konop pisze:Właśnie to chciałem powiedzieć![]()
![]()
Sama sobie laurkę wystawiła... Zakręcona, zakręcona chociaż Stachurę cytuje.... ale zostawmy to już, koniec.
Pa, powodzenia i udanego wypadu.
Jurgen pisze:konop pisze:Właśnie to chciałem powiedzieć![]()
![]()
Sama sobie laurkę wystawiła... Zakręcona, zakręcona chociaż Stachurę cytuje.... ale zostawmy to już, koniec.
Pa, powodzenia i udanego wypadu.
Ja zamiast krytykować próbowałbym się na taki wyjazd wkręcić
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości