Dzieki za pomoc zwiazana z dojazdem i wskazaniem miejscowki ale ostatecznie pojechalismy na Turek Przykone Swietny akwen gdzie mozna plywac przy kazdym kierenku Duza otwarta przestrzen pozwala wiatrowi sie rozpedzic Kopy sa ale nie ma tragedii
Plywalismy wczoraj we 2 (szmaty 18 i 20 m ) Wialo od 14 knt do 17 stale Porywy powyzej 20 knt 3 godziny orki na maxa
No, my tez napieralismy na Jeziorsku do prawie 19.00
A przykulo niezle... poczatkowo bylo E i tak ledwo na 17 wystarczalo... ale potem sie odwrocilo na N i przykulo, ze poszly nawet 13 w ruch, a ja ledwo na mojej 17 zdepowerowanej i krotkiej 128 dawalem rade utrzymac... ale za to zesmy sie wyzyli, poskakali i ogolnie malinka... a nie zapowiadalo sie tak ostro... oby wiecej
A jak temperaurka wody M@X Piszecie o tych wypadach, mnie strasznie to męczy bo bym chciał, ale czasu brak, więc chociaż kwestia teperaturki możę ostudzi moje zapały
temp wody zblizona do tej w zatoce 8-10 C (przynajmniej takie wrazenie ) Plywalismy bez butow i kapturow CO prawda wszycy jestesmy zaziebieni teraz ale nie bylo tragicznie