Besty na dziećkowicach

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
GURU 10.5
Latawiec: OZONE EDGE, C4, CATALYST
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 24 razy
Kontaktowanie:

Post06 maja 2005, 17:32

jutro szykuje się umiarkowana jazda;kierunek co prawda nie teges ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma;będzie NW 10-14kt polecam plażę południową ale 300m poniżej wiatru-będzie mniej "kopało",natomiast w niedzielę powieje z SW do W(więc znacznie równiej) na coś koło 13m Yarga i może nas trochę podlewać z góry(chociaż niekoniecznie).mam już trochę dość tej" ładnej inaczej" pogody ale na pocieszenie część stacji meteo lansuje rozbudowywanie się wyżu atlantyckiego z centrum nad Anglią w końcówce przyszłego tygodnia a to zwiastuje słoneczną i ciepłą pogodę ,czego sobie i wam życzę. :think:

Awatar użytkownika
Pedro
Postawił piwka: 2 razy
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post06 maja 2005, 18:01

A ja tu nie jestem pewny dnia ani godziny kiedy zawieje, przed wczoraj oblatalem 11 :lol: fajny :lol: jak wroce to cos polatamy.....

GURU 10.5
Latawiec: OZONE EDGE, C4, CATALYST
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 24 razy
Kontaktowanie:

Post06 maja 2005, 18:22

byliśmy też z konradem i markiem s. w majówkę na zatoce;wiało 3dni na 18m i raz na 13m ale jeśli chodzi o temperaturę to śmiało mozna powiedzieć że upał zelżał. PS. profesor m. surowiak odpalił drugiego dnia swoje pierwsze w życiu ślizgi na wodzie i od tej pory nic nie będzie dla niego takie jak przedtem:gratulacje marek. ja przymierzalem się do blinda,front loop z transition,ćwiczyłem back 1080 z transition i żałośnie na razie wyglądającego railey. zerknij na odpowiedz do swojego posta o TURCJI ze zdjęciami :beer:

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”