No i dzionek zaliczony

Ja zbyt duzego plywania nie mialem, ale chlopaki na 17m wazacy po 70-75 kilo poplywali...
Mala fotorelacja z dnia, gdzie najwiecej frajdy mialo dwoch adeptow szkolki Airman
Start imprezy
Nowość w szkólce Airmana - można oprócz FSa potestować Cabrinhki... tu nowy model Element 12 z Reconem2
Chwila na zapoznanie sie z działaniem nowego Recona...
Zoom na kite'ka...
I juz w powietrzu Elemencik
Nowy zarażonegy łodzianin - Bartek
i kolega który łączy się z nim w podobnej chorobie - Igor
Stacja parkingowo-reklamowa
Wracając spostrzegliśmy drogowskaz na miejscówke nowoposwtałą - Zgniłe Błota - postanowiliśmy sprawdzić, i mimo mało zachęcającej nazwy miejsce całkiem przyjemne - na spotkanie ze znajomymi super i wogóle, a na kite'a zimą napewno lepsza od Czarnocina, a latem do wytestowania, ale wygląda na to, że też całkiem przyzwoita - zwłaszcza na początki z kitem... A odległość od centrum Łodzi - 13km (tuż za Aleksandrowem), więc całkiem nieźle... trza ją będzie przepróbować...
Ogólnie dzionek bardzo przyjemny. Miałem okazję obcenić tegoroczną Cabrinhke i nowego Recona, który sprawuje sie bardzo fajnie - opcja LAUNCH i RIDE z szybkim wypieciem i przyzwoitym restartem (nie po wypieciu) i calkiem niezle sie sprawujacy jak na pompowanca... aczkolwiek do FSa mu jeszcze brakuje

Ale jak na dmuchanego to calkiem przyzwoity on
Pozdrawiam i jak ktos chetny to Airman jutro tez jedzie na Jeziorsko, co prawda beze mnie, ale jak ktos chce w doborowym towarzystwie pohasac na kicie to smialo moze uderzac jutro na Jeziorsko