Spot dla poczatkujących

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
..
Kontaktowanie:

Post06 sie 2005, 10:02

Na który kemping na helu (lub zupelnie inne miejsce) moze sie udac początkujacy kajciarz? Po szkolce wiec jakies podstawy juz majacy ale.. Wiadomo ze potrzebuje wiecej miejsca na swoje plywanie. Na CH6 panuje ogromny tłok na wodze, dzisiatki desek i kajtów, ja sobie nie wyobrażam doszkalania sie w tamtym miejscu. Chyba ze wczesnie rano, lub poznym wieczorem. Patrzac wzdluz brzegu tak jest chyba na kazdym kempingu.
Znacie moze jakies miejsce optymalne dla takich typów jak ja?
Pzdr
Grzesiek

tomen
Kontaktowanie:

Post06 sie 2005, 10:10

jastarnia

krzysiek
Kontaktowanie:

Post06 sie 2005, 10:14

ZDECYDOWANIE JASTARNIA , NA WYSOKOŚCI KAMPINGU DRAGA.
EWENTUALNIE REWA LUB RZUCEWO.
POZDR. K.

Gość

Post06 sie 2005, 14:04

Zdecydowanie Jastarnia jest tam wydzielona strefa EUROPA KITE ZONE i nie moga tam wplywac windserferzy !! Ponadto jest tam wszedzie plytko i mila obsluga od Szkoly Zdrowia - mozesz liczyc na ich pomoc nawet nie majac u niech kursu !! Osobiscie bylem tam na szkoleniu wlasnie w Szkole Zdrowia bylo supr chciałbym pojechac jeszcze raz ale brak funduszy :] Pozdro Dla Barta Kuby i Żółwia 3Majcie się !! Co do Rzucewa nie polecam tego jako spot do nauki ponieważ szybko robi się głęboko i jak np. spadniesz z deski lub przepadnie ci Kajt musisz go potem wystartować a z głębokiej wody jest to dla początkującego trudne mi sie udawało ale początki były ciężkie !!

MANIX

Post06 sie 2005, 16:20

Co Do Chałup też są spoko Jednak Tłok !! jeżeli lubisz tłoki to tylko Chałupy :]

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post08 sie 2005, 07:58

Za to w Jastarni przydałoby się żebyś miał albo dobry wiatr, albo w miarę stabilnego kite'a bo tak naprawdę trzeba kawałek wypłynąć, żeby wiatr był równy. Przy brzegu często kręci.

Opis Dragi amsz gdzieś w archiwum - sam pisałem ;)

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”