Hi,
czy ktoś z was leciał TAPem do Fortalezy z quiverem jako jedynym bagażem i czy trzeba było dodatkowo płacić ?
czezz pisze:Hi,
czy ktoś z was leciał TAPem do Fortalezy z quiverem jako jedynym bagażem i czy trzeba było dodatkowo płacić ?
color1 pisze:to co mogę jeszcze doradzić to zapłacić za bagaż specjalny bezpośrednio w tap-ie (nie sprawdzałem wszak czy jest taka możliwość i gdzie - tzn. w biurze czy jakoś kartą ze strony) bo na lotnisku nasz wspaniały lot pobiera jeszcze bagatela 70 zł za wystawienie biletu, sukinkoty...
ss7pro@gmail.com pisze:color1 pisze:to co mogę jeszcze doradzić to zapłacić za bagaż specjalny bezpośrednio w tap-ie (nie sprawdzałem wszak czy jest taka możliwość i gdzie - tzn. w biurze czy jakoś kartą ze strony) bo na lotnisku nasz wspaniały lot pobiera jeszcze bagatela 70 zł za wystawienie biletu, sukinkoty...
Lecialem z Amsterdamu i tam nie bylo dodatkowych oplat poza tymi cennikowymi TAPu.
czezz pisze:Hej, dziękuję za odpowiedzi.
Z tego co rozumiem, to mogę się nie „szczypać“ z wagą ?
Myślę, żeby zabrać ze sobą moje wszystkie 3 kite’y - całość będzie ważyła jakieś 25/26kg.
Przy okazji - na przełomie Października/Listopada w Cumbuco przyda mi się 7m ?
Ważę ok. 84kg.
Pozdro.
czezz
ss7pro@gmail.com pisze:Z waga w bagazach nie sportowych masz do 32kg, ale niestety juz sam quiver to tylko 20KG.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 36 gości