NIEDZIELA 15-01-06 WIEZYCA?

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
Geezer

Post14 sty 2006, 15:21

Jak w temacie. Ktoś chetny? N stoku snieg leży wiec można pojezdzic a jak zawieje to moze znajdzie sie w okolicy jakis spocik? Jak ktoś był w wierzycy na kite to moze podzieli sie spostrzeżeniami. Gdzie mozna pojezdzic? prosze o jakies info

Leeloo
Dostał piwko: 10 razy
Kontaktowanie:

Post14 sty 2006, 20:02

ja chetnie sie wybiore,ale za, bo wlasnie jestemw trakcie leczenia siniakow po tygodniu spedzonym na snb w szczyrku

MASTER KITEBOARDING fuu1
Deska: Nobile Infinity 5'7
Latawiec: Nobile T 5
Dostał piwko: 23 razy
Kontaktowanie:

Post15 sty 2006, 10:55

ello, bylismy wczoraj z ZAkiem , jesli chcesz pojeździć to najlepiej pojechac tam na 19-20 , mozna spokojnie zrobic ze 2-3 karnety, wcześniej nie ma sensu , chyba że lubisz stac w kilometrowych kolejkach :wink:
stok jest jest zmrożony,i rozjeżdzony (lód) ...dla mnie było ok, ale widziałem że niektóre upadki były bolesne.(lekarze, karetki i te sprawy...)
pozdro Janek

Awatar użytkownika
ZAK
Kontaktowanie:

Post15 sty 2006, 13:43

No trzeba powiedzieć, że jak liczysz na wypozyczenie deski "dla dorosłych" to musisz mieć farta hihi ja nie miałem :) Maja od cholery tego bo aż 4 deski do wypozyczania, z czego pewnie 4 różne rozmiary i zapewne tylko jedna pasująca dla mnie :roll: Górka słaba- Ale jak się nie ma co się lubi to...
Pozdro

Awatar użytkownika
Adam S
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 9 razy
Kontaktowanie:

Post15 sty 2006, 16:22

A czy ktoś sprawdzał może stan śniegu na polu powyżej małego wyciągu (tego w wąwoziku)? Da się pojeżdzić, czy wystają kamienie?
Pytam, bo wiatr idzie, nad morzem nie ma już śniegu, a łyżwiarstwo jakoś mnie nie pasjonuje.

Wtorek, środa, czwartek snowkite w Wieżycy?

Awatar użytkownika
Geezer

Post16 sty 2006, 10:38

Adam S pisze:A czy ktoś sprawdzał może stan śniegu na polu powyżej małego wyciągu (tego w wąwoziku)? Da się pojeżdzić, czy wystają kamienie?
Pytam, bo wiatr idzie, nad morzem nie ma już śniegu, a łyżwiarstwo jakoś mnie nie pasjonuje.

Wtorek, środa, czwartek snowkite w Wieżycy?

Ja byłem wczora,j ale wieczorem wiec nie widziałem co sie dzieje na łące. Na samej górce mega lód pod cienka warstwa wodnrgo pudru. Na polach snieg leży ale z wierzu pokryty jest twardą warstwa zmorozonego sniegu - to może przeszkadzac, a na pewno nie jest przyjemne podczas upadku.

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”