Po 15 sierpnia w związku z urlopem mam zamiar wybrać się na poszukiwanie wiatru i ciepła po spotach bardziej na południe od bałtyku. Moim celem w zasadzie w nie jest konkretna miejscówka, ale wykorzystanie dwóch tygodni na przebywaniu na spotach, gdzie są warunki wietrzne. Docelowo mam zamiar dojechać do Viganj k. Orebić w Chorwacji (byłem tam w podobnym okresie), ale po drodze, jakby w Neusiedler były super warunki wietrzne, to należałoby je wykorzystać. Nie wykluczałbym, jakby się nakejtowało w Austrii, zaliczenie jakichś ferrat w Dolomitach i spróbowanie spotów na Garda i Como.
Moje auto to dwuosobowy Vojager (lpg), tył przerobiony turystycznie (kanapa,lodówka, daszek od słońca i deszczu), można się kimnąć nawet na parkingu na autostradzie. Na dłuższe pobyty preferuje kempingi, trochę taniej i jest się bardziej mobilnym - w każdej chwili się można zwinąć i pojechać na prognozę dalej.
Myślałem o wyjeździe samemu, ale chętnie podzielę się z kimś kosztami paliwa, opłat drogowych i innych; zawsze na kawałek latawca będzie

Jakby był ktoś zainteresowany (najlepiej z okolic), proszę o kontakt na prv.
-Nieaktualne, zdecydowałem się jechać sam.