w Poznaniu dziś wieje... plewiska + latawce + buggy + mtb??

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
toomaj
Kontaktowanie:

Post24 lut 2006, 10:46

rozwiewa sie, mysle ze tak ok 13-14 wyruszymy w kierunku plewisk posmigac cos

ma byc ok 9-10 knotow wiec bedzie juz ok

zapraszam chetnych na spocik :) :!:

choc w sumie to nie wiem czy nie zabrac snb..... nie wiem czy tam snieg sie utrzymal bo juz kawalek za poznaniem podobno na polach nasypalo...

Awatar użytkownika
Preston
Kontaktowanie:

Post25 lut 2006, 00:37

I jak tam? Polataliscie?

toomaj
Kontaktowanie:

Post25 lut 2006, 02:15

bylo REWELACYJNIE :)

na prawde powialo dzisiaj!!

buggy +5.5 brooza dawal rade idealnie, bardzo fajne predkosci i zabawa na tym sprzeciku, wiaterek byl super na ten latawiec

posmigalem tez na 9m+ landboard, ale tu wiaterek byl nieco za duzy (jak na moje umiejetnosci zdaje sie) - predkosci bardzo fajne, uslizgi... miodzio

wialo na tyle mocno ze mialem 2 sytuacje nazwijmy to awaryjne (leashowanie :)), skonczylo sie na kilku przetarganiach po laczce ;)

skonczylismy jak zwykle przy reflektorach samochodu ok 18:30 i nadal dmuchalo.....

Awatar użytkownika
oXy
Kontaktowanie:

Post25 lut 2006, 13:35

oj działo się ...działo.. :lol:
Takiego twistera u nas w Poznaniu dawno nie było :lol:

Oderwaliśmy się na te pare godzin od problemów i trosk :lol: tomaaj :wink:

BTW jutro z rana coś kombinuje :twisted: ma niby powiać..a każda godzina jazdy na buggy podnosi skilla 8)

toomaj
Kontaktowanie:

Post26 lut 2006, 09:58

hehe oj czasem sie odrywalismy az za doslownie <lol> od przyziemnych kwestii blheheh

Awatar użytkownika
Kris.
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post28 lut 2006, 07:59

a byl ktos moze ostatnio na Kiekrzu?temperatura mocno na minusie,wiec lod jeszcze gruby (tak mysle),nie wiem jak ze sniegiem,na kamerce cos tam widac-mozna by sie wybrac?ktos za?

toomaj
Kontaktowanie:

Post28 lut 2006, 11:33

niestety na kiekrzu bylem tylko raz i nie mam pojecia jak tam ze sniegiem wyglada - tylko ze mnie jakos te ostatnie temperatury do konca nie przekonuja :lol: .

Inna sprawa to ze wystarczy kurcze wyjechac kawalek za Poznań i juz snieg na polach lezy.... wiec jakby wialo to na plewiskach np mtb czy buggy, a juz za swarzedzem kawalek snowkite - do wyboru :)

toomaj
Kontaktowanie:

Post28 lut 2006, 11:34

niestety na kiekrzu bylem tylko raz i nie mam pojecia jak tam ze sniegiem wyglada - tylko ze mnie jakos te ostatnie temperatury do konca nie przekonuja :lol: .

Inna sprawa to ze wystarczy kurcze wyjechac kawalek za Poznań i juz snieg na polach lezy.... wiec jakby wialo to na plewiskach np mtb czy buggy, a juz za swarzedzem kawalek snowkite - do wyboru :)

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”