Baltyk - wyjazd zimowy

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Gallathorn
Deska: CrazyFly Raptor
Latawiec: Core XR

Post23 sty 2016, 16:14

Hej,

Ktoś z Was chciałby / wybiera się nad Bałtyk w lutym?:) Nie pływałem jeszcze zimą (jakoś tak max na do początków października do tej pory), ale chciałbym spróbować, bo akurat tak mi się składa że nie mogę wyjechać do konca maja na dłużej niż półtora tygodnia i tylko w dniach 4-14 luty.
Ktoś pływał w tym okresie? Da się?:)))

M

namor
Deska: Shinn Patrol & Shinnster
Latawiec: Duotone Neo
Postawił piwka: 18 razy
Dostał piwko: 14 razy
Kontaktowanie:

Post23 sty 2016, 18:04

Da sie i nie ma tloku. Forum jest pelne relacji z zimowego plywania. Tylko nie zmarznij :)

Gallathorn
Deska: CrazyFly Raptor
Latawiec: Core XR

Post24 sty 2016, 13:08

namor pisze:Da sie i nie ma tloku. Forum jest pelne relacji z zimowego plywania. Tylko nie zmarznij :)

Nie zmarzne:). Suchar czeka w szafie;)
Mnie to mniej relacje z pływania kiedyś interesują, a bardziej czy ktoś się wybiera w tym czasie, na pare dni choć? Ja jechalbym z Wawy jakby co.

M

namor
Deska: Shinn Patrol & Shinnster
Latawiec: Duotone Neo
Postawił piwka: 18 razy
Dostał piwko: 14 razy
Kontaktowanie:

Post24 sty 2016, 13:46

Szukaj w watkach z lokalizacjami. Trojmiasto jezdzi na lodzie, a Leba i Grzybowo Kolo-brzegu milcza wiec uaktywnij ich a na pewno ktos sie znajdzie do wspolnego plywania. Sporo ludzi jezdzi bez pisania o tym, ale zawsze ich dalszy lub blizszy znajomy zaglada na forum.

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”