krótko i konkretnie:
- chcemy z żoną zrobić kurs IKO I + II , koniecznie za granicą (hiszpania, kanary, afryka, sycylia... region do doprecyzowania) ale zależy nam na szkoleniu z polskim instruktorem i w polskim języku.
- chcemy wyjechać na takie intensywne szkolenie na 7 - 10 max 14 dni i codziennie poświęcać kilka godzin na naukę
- interesuje nas maj/czerwiec
- Nigdy nie mieliśmy styczności z Kite więc poza papierkiem chcemy przede wszystkim jak najwięcej się nauczyć
- nie posiadamy żadnego sprzętu
- preferujemy wyjazd we własnym zakresie tzn. nie interesuje nas organizowanie przez jakieś biuro noclegów, przelotów i wyżywienia - chyba że będzie to regularny kurs w większej grupie i rozsądnie zorganizowany (cena/warunki/jakość).
- mieszkamy w uk i łatwiej nam ogarnąć we własnym zakresie przelot w wybrane miejsce.
- co do styczności ze sportami wodnymi - oboje żeglujemy, moja żona okazjonalnie, ja pływam intensywnie ponad 20 lat więc wody i wiatru się nie boimy.
Dlaczego takie ogłoszenie? Bo przewertowałem kilkanaście ofert szkół Kite'owych i 99,9% szkoleń organizują w PL a pozostałe nie wpasowują się do naszych możliwości czasowych. Dlatego będę wdzięczny za wszelką pomoc w tym temacie.
Jeśli nie szkoła, to może ustawka prywatnie z jakimś instruktorem który połączy przyjemne z pożytecznym - temat jest otwarty a my elastyczni. Oczywiście kwestia finansowa nie jest bez znaczenia - nikt nie lubi przepłacać

Z góry dzięki za wszelkie wskazówki, pomoc, i konstruktywną krytykę

-- mile widziane oferty lub propozycje --
pozdrawiam
Mike