Wełniacz pisze:Mam urlop (do 12.09) czas samochód i sprzęt ale nie wieje... Jestem skłonny pojechać nawet 2-3 tyś km (Grecja/Hiszpania) byle wiało a jak i tam wiać nie będzie to przynajmniej coś zobaczę bo tam nie byłemJadę sam ze sprzętem więc max 1(2) osobę mogę zabrać ze sprzętem, spanie to namiot. Ktoś ma jakieś propozycje ? Samochód Subaru Impreza GT w LPG więc chyba tanio powinno być nawet w Europie... Podajcie mi tylko gdzie wieje a odpalam furę w piątek i startuję
MWILCZ pisze:Wełniacz pisze:Mam urlop (do 12.09) czas samochód i sprzęt ale nie wieje... Jestem skłonny pojechać nawet 2-3 tyś km (Grecja/Hiszpania) byle wiało a jak i tam wiać nie będzie to przynajmniej coś zobaczę bo tam nie byłemJadę sam ze sprzętem więc max 1(2) osobę mogę zabrać ze sprzętem, spanie to namiot. Ktoś ma jakieś propozycje ? Samochód Subaru Impreza GT w LPG więc chyba tanio powinno być nawet w Europie... Podajcie mi tylko gdzie wieje a odpalam furę w piątek i startuję
Drugi zdesperowany...... jak ja.
Ja nie mam urlopu ani za dużo czasu, ale za to szybki samochód, 5 cio osobowy ( 4 komfortowo), i też szukam wiatru ale trochę bliżej ( tak do 220 km).
Help!!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości