RadsailsPro II vs Buster II

Buggy, Mountainboard, Powerkiting, Dirtsurfer i inne lądowe cuda.
Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post11 kwie 2007, 18:41

Mnie sie tam busterek ani nie klapi ani nie wypompowuje :shock: (czy jakos tak)Mialem ten efekt na zle ustawionych wezelkach.

Awatar użytkownika
Red
Dostał piwko: 5 razy
Kontaktowanie:

Post12 kwie 2007, 19:10

Mam Rada 7m2, i ostatnio miałem okazję go porównać do Busterka 6m2 przy 15 węzłach. Na plus bustera - szybsze dochodzenie do zenitu, ale przy odrobinie nieuwagi przeleci dość daleko za łeb,
ale ciągu w górę tych maszyn nie da się porównać, rada wystarczy lekko podciąć i przy takim wietrze jesteś już 2 metry nad ziemią, buster nawet nie wyrywa, ale już przy rozbiegu potrafi nieźle wywindować. No i ogólnie różnica w rozmiarze niby niewielka, ale przy 15 węzłach nie ma mocnych żeby ustać na nogach przy przelocie przez powerzone, a na busterku dawałem radę.
Podsumowując, Buster jest bardziej " poukładany", ale ja i tak wybrałbym dzikiego rada.
Koleś który z nami jeździł pompowaną 12-tka, przyzwyczajony do depowera, jak wziął w łapy moją szmatkę to kilka minut trawę z zębów wyjmował.

Awatar użytkownika
JaFuzz
Kontaktowanie:

Post13 kwie 2007, 21:59

hihi... taki żarcik... śmigałem i na radzikach i na busterkach... i jak bym miał wybierać to wolę Yakuzę :wink:

Wróć do „Landkiting”