Jestem zielony i do tego jeszcze z Dublina

Buggy, Mountainboard, Powerkiting, Dirtsurfer i inne lądowe cuda.
konieczko
Kontaktowanie:

Post03 maja 2007, 09:15

Witam bardzo wciagnal mnie ten sport i dlatego w bardzo bliskiej przyszlosci chcialbym dokonac zakupu latawca, a potem deseczki. Dlatego mam kilka pytan do doswiadczonych kolegow. Jaki kupic sobie sprzet jezeli chodzi o tutejsze warunki (wydaje mi sie ze wiatr jest dosc mocny) chodzi mi o to zebym sie na nim nauczyl i sie nie zajechal oraz zebym nie musial za dwa miesiace zmieniac latawca zeby poczuc wiecej adrenalinki, Druga sprawa czy jest tutaj moze jakas osoba ktora uprawia ten sport w Dublinie, chetnie bym sobie popatrzyl, a moze i sprobowal, a w przyszlosci moze bysmy razem potrenowali. Mja waga 85-86 kg, ale jak bedzie trzeba to schudne he he.

Dzieki Wielkie za wskazowki i pomoc
Pozdrawiam Konieczko

airman
Deska: FLYBOARDS
Latawiec: FLYSURFER
Dostał piwko: 7 razy
Kontaktowanie:

Post05 maja 2007, 20:49

Czesc,
Znam chłopaka z Dublina, który własnie ode mnie kupił kite'a. Nazywa się Rafał Perek rperek@gmail.com
Napisz do niego może da rodakowi kilka wskazówek :D

PAWELG4

Post22 sie 2007, 23:40

witam tak sie składa ze jestem też na zesłaniu no i kręci mnie troszke ten sport może inna odmiana bo decha na ląd jakos nigdy nie lubiłem pływać
jakbys chciał pogadac to mój numer 0868662556 i mail pawelg4@poczta.fm
zadzwoń to może sie wreszcie zrobi jakaś porządna ekipa a może ci sie
jazda na desce bardziej spodoba od pływania kto wie :) pozdrawiam Paweł a no i jeszcze jedno ja tez z dublina d6

Lucas Machowski
Deska: 5'5''
Latawiec: 6 m Swell
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 5 razy
Kontaktowanie:

Post23 paź 2007, 13:05

siemanko
mieszkam w Killarney co.kerry

2 i 3 listopada bedzie event na banna beach bedzie duuuuuuuzo kiteserferów
jak rozgladasz sie za sprzętem to dobrym pomysłem bedzie jak zaglądniesz .w marcu byłem na czymś takim .to dobra okazja na wypróbowanie latawców lub desek:)

zapraszam

Wróć do „Landkiting”