WAKEBOARD w sobotę 29 lipca 2006

Buggy, Mountainboard, Powerkiting, Dirtsurfer i inne lądowe cuda.

Jedziesz?

tak
3
27%
nie
6
55%
nie wiem
2
18%

Liczba głosów: 11

enozo
Kontaktowanie:

Post31 lip 2006, 10:43

WAKE w Lublinie [z][a][l][i][c][z][o][n][y]
Warto było, Fun jest niezły.
Całodzienny kanet 78,00pln - warto, w cenie narty, 10,00pln dopłaty i deska do dyspozycji i tu pojawia się ale: pani od razu informuje że desek jest mało, 4 szt. i że jka będzie więcej osób chętnych to trzeba deskę przekazywać innym, robi się 3 kółka daję się deskę następnej osobie i czeka na swoją kolej.
SPRZĘT: deski są poobijane i biorą wodę, powoli ale biorą. Na 4 deski tylko w jedenej trzymały wiązania i to też na słowo honoru, pozostałe rozpinają się już przy zwrocie :( no i zrozumiałe staje się dlaczego tylko 10,00pln za cały dzień korzystania :lol:
WYCIĄG: start łagodny, długość wystarczająca, przygotowany na parwonożnego ridera (start i zakręty robi sie na switch) ale nie stanowi to wiekszej przeszkody
TOR: na trasie jest kicker i rail, obie przeszkody są własnością prv. można skorzystać po uiszczeniu opłaty i tylko na własnym sprzęcie :(

lokales całkiem całkiem, no i sprzęt mają taki jak chciało by się mieć do dyspozycji
Jak posklejam materiał filmowy wrzucę link 8)

Awatar użytkownika
Darek kite
Kontaktowanie:

Post31 lip 2006, 20:03

W tamtym roku , widziałem samego właściciela w akcji.
Martin (Słowak) często sam obsługuje wyciąg, robił tak wysokie skoki przekładając "bar" za plecami... lądowanie itd , potem był pokaz na jednej małej narcie.. naprawdę zrobił na mnie wrażenie, ale jak ktoś się urodził na takim wyciągu i płaci rachunki za prąd , to pływa na okrągło .
Ciekawostką jes to że na zawodach zwiększaja prędkość , nie widziałem ale podobno jest nieżle , przy okazji skaczą w dal , na nartach ...

enozo
Kontaktowanie:

Post01 sie 2006, 09:51

Martin robił takie rzeczy że teraz ma złamaną nogę, z tego co wyczytałem na jego gipsie było to coś co zaczynało się back roll to...

enozo
Kontaktowanie:

Post03 sie 2006, 10:09

Relacja w postaci video tutaj

Wróć do „Landkiting”