Co o tym skrzydle myślicie?

Buggy, Mountainboard, Powerkiting, Dirtsurfer i inne lądowe cuda.
Awatar użytkownika
Matt
Kontaktowanie:

Post03 wrz 2006, 20:46

BLAC BARON pisze:...chce kupic cos w rodzaju 4-5m...
Chyba ze macie jakies inne propozycje

Mam.
http://www.allegro.pl/item124984794_lat ... _nowy.html
Mam rozmiary 4 i 5.3m2.
O szczegóły pytaj na latawce@plusnet.pl

Awatar użytkownika
pitoo
Kontaktowanie:

Post04 wrz 2006, 00:03

BLAC BARON
tu znajdziesz wszystko czego szukasz... www.paracontrol.pl
jak będziesz miał konkretne pytania to dawaj na priv...

Awatar użytkownika
canmanski
Kontaktowanie:

Post13 wrz 2006, 15:04

Włodar pisze:
oxygen pisze:...ooo tak RespeKt dla Wojtka Zyska... pamietam ,że jego strona oraz Ba-Kites były jednymi z pierwszych , gdzie szukałem info o buggy :wink:
Pozdrawiam

Panie, ja to jeszcze u siebie mam 2 latawce BA-Kites. Pierwsza to NASA 0,6 m2, którą kupiłem dla mojego syna i przez którą wsiąkłem w temat. Druga to Kitesurf 8.5 m2, ale tę to mi dopiero uruchojmił majster, bo nabyłem używaną, z problemami i po przejściach :D W sumie całkiem udana konstrukcja.

Hejka...

Normalnie szok.. a ja myslałem, że na moich studenckich wybrykach nikt już nie lata... a tu wpisując "BA-Kites" w wyszukiwarkę na forum kilka postów się znalazło... i nawet kilka miłych recenzji...

Gwoli wyjaśnienia, to ja, czyli Bartek - człowiek który bawił się w BA-Kites przez kilka lat.

Niezmiernie miło mi, ze ktoś jeszcze używa moich projektów i nawet są z nich zadowoleni.

Jako że miałem (z różnych powodów) kilkuletnią przerwę, to do tej pory nie pojawiałem się na tym forum, ale dzisiaj cos mnie tknęło, żeby się zarejstrować.. może na jakiś zlot się kiedys wybiorę...a może się znowu zacznę wymądrzać na temat aerodynamiki latawców (mimo że pozmieniały się projekty latawców, prawa fizyki są na szczęście nadal takie same)...zobaczymy...

Post jest oczywiście nie na temat. Z góry przepraszam..

Pozdrawiam
Bartek

Awatar użytkownika
majster8405
Kontaktowanie:

Post15 wrz 2006, 13:23

Post może nie na temat, ale niezmiernie miło że Bartek pokazał się na forum a i może wsiąknie na powrót w latawki i firmę ,czego mu serdecznie życzę. :D

Awatar użytkownika
shefix
Kontaktowanie:

Post23 wrz 2006, 20:26

ja go polecam w przeciwienstwie do innego goscia który handluje na allegro nie mówi ze cos jest jego prjekte i nie chrzeani głupot osobiscie z nim koresponduje i wiem ze ten gosciu sie zna na latawcach i ma z nimi doswiadczenie tyle

Wróć do „Landkiting”