Ja osobiscie wole w grupie isc polatać niz samemu... Rozumiem Twoje Obawy papier, ze nie chcesz aby spoty byly przepelnione... ale Polska to nie Anglia czy Holandia, nie wydaje mi sie aby to nam grozilo...
Pozdro

Smokie pisze:Snowkite'ingu i jego odmianach nie tylko w TVP.
Ja wiem..mam linka ale Tobie nie powiempapier pisze:wasil pisze:stronach TVN telewizji dla MŁODZIEŻY![]()
ni cholery nie ma . wie ktos gdzie cos, nie potrafie znalezc .
Tylko nie kolego...jak poszukasz dobrze to znajdziesz. Obaj wiemy, że nie masz problemów z netem i komputerami. Podpowiem tylko, że to była akcja wspomnianego TVN i internetowego serwisu aukcyjnego.papier pisze:enozo pisze:Ja wiem..mam linka ale Tobie nie powiem
Kolego z telewizji sniadaniowej nie obrazaj sieeej daj linka
Tak to ten program, i jest ten film na pewno na tej stronie. Dziękuję za życzenia w imieniu kolegi i życzę w swoim i jego imieniu owocnych poszukiwań.papier pisze:Wiec" tylko nie kolego" z telewizji sniadaniowej czy chodzi Ci o strone www.allezima.pl ? cos blizej moze ,bo jakos nie moge tego znalesc na tej stronie mimo braku problemow z komputerami i netem![]()
Co do Twojego kolegi z to zycze mu szybkiego powrotu do zdrowia
sLir pisze:ale my na koloniach nie bierim za nauke
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości