Jeśli zrobienie producenta kosztuje go ok 100zł (jak nie mniej) rozsypie się jeśli trafi na bikera z doświadczeniem (dla początkujących idealna sprawa).
No i rozumiem wasze zachwalanie tymi maszynkami jeśli nimi handlujecie

To chyba słabo jeździcie jak te koła Wam wytrzymują.
Czuje tu nienawiść do mojej osoby.
A wózek robiłem sam i uważam ,że jest supermegazajebisty
wytrzyma wszelkie próby.
FERRER pisze:Powiem wam tak:
Jeśli zrobienie producenta kosztuje go ok 100zł (jak nie mniej) rozsypie się jeśli trafi na bikera z doświadczeniem (dla początkujących idealna sprawa).
No i rozumiem wasze zachwalanie tymi maszynkami jeśli nimi handlujecie
ok 300-400zł koszyuje zrobienie takiego wózka przez kogoś z forum to producent miesci się w 100zł.
Tak jak z latawkami mogą sprzedawać je za 2000zł a sprzedają za 4000zł
mogą sprzedawać je za 2000zł a sprzedają za 4000zł
onzo pisze:Ooo fajnie - tutaj też zaczynająsię spory o reklamę, marketing i sprzedażDawajcie dalej - świadczy to tylko i wyłacznie o popularności działu
![]()
A tak nieco bardziej serio - nie wiem co sprzedaje toomaj, nie wiem co kto z Was sprzedaje, ale założę się, że tak jak we wszystkim nie wszystkie koszty są wymierne i to co sięwydaje, że może kosztować niewiele w końcu okazuje się, że kosztuje niewiele mniej jeśli robione samemu niż gdy kupowane. W szczególności, gdy robi się to po raz pierwszy. A poza tym - czemu Wam przeszkadza, że ktoś chce zarobić na tym co samemu robi lub dystrybuujeSkąd ta "nasza" taka zawiść, że ktoś chce zyskać
Nie stać Cię - nie kupujesz, zawsze możesz poszukać czegoś innego, albo zrobić samemu. Wtedy zobaczysz, że dopiero 3, 4 kostrukcja okazuje się odpowiednia i koszty wyjdą nieco inne niż 100 czy nawet 300-400 złotych.
No dobra - jużsię uspokajam
ENZO pisze:chodzi mi o to że lepiej jest sprzedać 10sztuk z zyskiem np 500zł za szyuke niż 1 sztkę z zyskiem 2000zł (to tylko przykład ktory działa w polsce) a dzięki temu buggy bedzie dostępny dla większego grona i stanie się bardziej popularny w Polsce.
Ps mam firme 15lat wiec znam sie na produkcji i handlu mondrale
Szacuneczek dla wszystkich
w@riat pisze:To chyba słabo jeździcie jak te koła Wam wytrzymują
w@riat pisze:Czuje tu nienawiść do mojej osoby.
toomaj pisze:Heh, landkiting jeszcze dobrze w Polsce nie wystartowal, ale jak juz widac zamiast ludzi laczyc, zaczal ich dzielic![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości