toomaj bez urazy, ale ja nie mam tyle kasy żeby kupować coś co może być dla mnei dupełnie do d***.
bez urazy
Nameless ale jeszcze nie zdarzylo mi sie polecic komus cos, co byloby dla niego zupelnie do dupy
Dałeś kilka warunków jakie chcesz spełnić, niestety wykluczających się, typu ograniczenie budzetowe do 300zł - chcesz miec dobry latawiec, no ale jak przytyjesz to zeby jeszcze sie nadawal.... Bedziesz musial znalezc zloty srodek (tym bardziej ze teraz wazysz 55kg

)
przeszkadza to fakt, że mogę kupić tego właśnie latawca
oczywiscie ze mozesz, ale taki latawiec jest po prostu drozszy
one mają przecież większą powierzchnię.
na moje oko to oni waza w granicach 70kilogramow
sluchaj a jak za kilka lat przytyjesz i bedziesz wazyl 120kg to co?? oczywiscie przesadzam ale ty rowniez...
1 opcja: w ogóle na nim nie polatam, ani nie użyję jako napędu na narty, ponieważ będzie za mały
skoro ten latawiec przy srednim wietrze ciagal na buggy zestaw wazacy ze 110kg to chyba na sniegu z Toba powinien sobie poradzic...
2 opcja: będzie bardzo fajny, ale po pewnym czasie jak przytyję to będzie do wyrzutki
w ten sposob to w ogole nie kupuj malego latawca.... a jak bedzie silny wiatr to bedziesz siedzial na dupie i patrzyl jak inni lataja
Ma szkielet , co stanowi dla mnei duży kłopot, ponieważ NASĘ chowałbym do plecaczka.
Fakt - szkielet jest pewnym ograniczeniem, tylko znajdz latawiec z tej polki cenowej z takimi osiagami jak c-quad

zawsze jest cos za cos, a wybor nalezy do ciebie.
Jeśli możesz to zapodaj filmiki z właśnie tym latawcem.
Poczekaj tylko znajde taki filmik, aha i jeszcze skoncentruje sie zeby rider mial od 55-85kg, no i jeszcze zapomnialem zeby ten filmik byl przy wiatrach od 5 do 15 wezlow
Reasumujac:
Wybacz moja uszczypliwosc, ale zaoferowalem ci za 250zl dobry latawiec, ktory "normalnie" kosztuje okolo 450zl. Nie pisalem ze to ideal, bo wiadomo ze bardziej polecilbym komorke. Ale pewnie na poczatek dalby rade z twoja waga. Tylko za 300zl to wiesz....
Jest to jedyna sztuka jaka sprowadzilem do testow aby przekonac sie i dac poprobowac ludziom ktorzy byli ciekawi tego sprzetu. Jak na razie bez wyjatku byli zdziwieni jego osiagami, a stawianie go na rowni z nasa zakrawa na profanacje.
Nie zalezy mi w ogole na tym by pozbywac sie tego sprzetu, ale akurat wydalo mi sie ze bedzie to latawiec najlepiej spelniajacy twoje warunki.
Przejrzyj sobie moje posty kolego zauwazysz ze osobom wazacym po 70-80kg polecam na poczatek komorki 3-4m i jeszcze zeby nie odpalali przy zbyt silnym wietrze, bo na wlasnej skorze przekonalem sie co potrafi zrobic "maly" latawiec.
A ty mi jedziesz ze ci sprzet
do dupy wciskam
P.S.
Z mojej strony najtansza opcje ktora moge ci zaoferowac, ktora pociagnie ciebie teraz (ojoj i to raczej za mocno), i tez jak troche przytyjesz, to uzywany PKD Buster 5.5 za okolo 550zl
a jak chcesz zobaczyc jak ciagnie 5tka przy nieco silniejszym wietrze to zobacz:
http://www.paracontrol.pl/?strona=4&fm=1&galeria=62
i zapewniam cie ze lechu nie wazy ani 50kg, ani 60 ani tez 70kg...
Jeszcze taka rada: jak juz kupisz sobie sprzecik to lepiej umow sie z kims kto pokaze ci co i jak, zebys sobie krzywdy nie zrobil, jesli bedzies zmigal przez poznan mozesz na nas liczyc w tej kwestii
pozdrawiam