Witam po raz pierwszy,
zaznaczam, że pierwszy raz latawca dotknąłem w czerwcu 06. więc w tematach dotyczących lotu i jazdy niewiele mam do powiedzenia. Jedyne co wiem na pewno, to poparte siniakami przeświadczenie, że wiatru lekceważyć nie należy. Nie o tym jednak chciałem napisać.
Jako całkowity neofita w temacie, różne miałem problemy ale tym podstawowym był oczywiście problem zakupu sprzętu. Odpowiedź na pytanie co na początek kupić można znaleźć w wielu postach na tym Forum. Pozostaje zatem pytanie gdzie? W tym właśnie miejscu dochodzę do zagadnienia, które spowodowało, że ośmieliłem się zabrać głos.
Może trochę przynudzam ale dla osób, które pierwszy raz stykają się z tematem, takie problemy są bardzo ważne. Wyjaśniam, że do tej pory kupiłem dwa latawce w dwóch różnych sklepach i w obu przypadkach miałem szczęście trafić na osoby kompetentne, życzliwe i uczciwe (kitu nie wciskają). Nie mogę wymieniać nazw sklepów bo mogło by to być uznane za reklamę. Myślę jednak, że mogę sobie pozwolić na złożenie głębokiego ukłonu i podziękowania dla TomFly i pitoo. Obaj wiedzą co sprzedają i jednocześnie służą dobrą radą. Wszystkim tym, którzy są lub będą na etapie zakupu pierwszego a potem następnego latawca gorąco Obu wymienionych polecam,
angreg.