horror landboard

Buggy, Mountainboard, Powerkiting, Dirtsurfer i inne lądowe cuda.
Awatar użytkownika
fando
Latawiec: PLYNN

Post14 cze 2009, 12:04

Awatar użytkownika
Archie
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post19 cze 2009, 09:17

Wypas :!:
Świetnie oddaje klimat teledyskow Slipknota :!: :twisted:

Awatar użytkownika
fando

Post19 cze 2009, 11:39

co to jest slipknota ? chyba jestem za stary zeby znac te wszystkie mlodziezowe zespoly :lol: ogolnie sprawdzilem na jutube i ten slipknota to jednak straszna kicha :)
pozdro

kowalm
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post19 cze 2009, 12:12

oj za duzo na plazy i wywialo ci z glowy odmiane przez przypadki...
slipknot, a nie jakies slipknota
raczej srednio mlodziezowe ;] :roll:

Awatar użytkownika
fando

Post19 cze 2009, 12:23

kowalm pisze:raczej srednio mlodziezowe ;] :roll:

no raczej to chyba dla gockich nastoletnich dzieci ubierajacych sie na czarno malujacych paznokcie tym kolorem, miejacych problemy emocjonalne i czarne mysli :) ot taka niby harcorowa muzyka dla nastolatkow :arrow:

Awatar użytkownika
Archie
Postawił piwka: 1 raz
Kontaktowanie:

Post20 cze 2009, 02:45

Akurat Lubie miedzy innymi taka muzyke i masz racje, Jestem "Gockim nastoletniem dzieckiem ubierajacym sie na czarno, malujacym paznokcie tym kolorem, majacym problemy emocjonalne i czarne mysli" a do tego wszystkiego nosze dlugie wlosy a wieczorami placze, bo nikt na tym świecie mnie nie rozumie...:wink:
Czlowieku, to ze mi sie podoba jakis styl muzyki, dana kapela , to nie znaczy ze odrazu musze przypisywac sie do jakiejs subkultury i wygladac tak jak oni :?
Autorzy tego klipu starali sie nawiazac klimatem do kapli ktora leci w tle, i znajac akurat dyskografie tego zespolu, uwazam ze udalo im sie to. Tobie moze to nie odpowiac, ale trzeba bylo w tym momencie wrzucic ten link do dzialu "nonsens" bo na to wychodzi, ze wedlug Ciebie tam jest jego miejsce (tak przynajmniej wnioskuje po Twoich wypowiedziach...)

Pozdro :!:

Awatar użytkownika
fando

Post20 cze 2009, 13:46

Będąc nastolatkiem wychowałem się na takiej muzyce jak D.R.I ,Napalm Death, Biohazard, Pantera,Six Feet Under,Rage Against the Machine ,Machine Head i innych , ale np Korn z którego czerpie wiadrami Slipknot mi sie juz od poczatku nie podobal :) Ciężkie metalcorowe granie w połowie lat 90` zmieniło się i nie miało już nic ciekawego do zaoferowania

Archie absolutnie nie uważam że jesteś gockim dzieckiem bo lubisz Slipknota ani nie obchodzi mnie to jak i w co się ubierasz i jak bardzo emocjonalnie nastawiony jesteś do swojego życia ;) Nie traktuj tego jako atak na Ciebie i Twoje upodobania

Napisałem że "no raczej chyba dla gockich dzieci nastoletnich..." bo Komalm napisał że "raczej średnio młodzieżowe" ogólnie też nie znam osobiście żadnego 30`latka będącego fanem Slipknota
Więc nie wiem co mam teraz przez to rozumieć ? - może to że wywiało mi na plaży z głowy odmianę przez przypadki jest raczej średnio młodzieżowe ? :lol:

pozdro .

Awatar użytkownika
texas
Kontaktowanie:

Post22 wrz 2009, 21:17

Ja tam tylko Korna słucham i uważam ze jak by nie perkusja to reszta slipknota może iść się schować ale to moje zdanie i nie chce obrażać upodobań innych . a poza tym "old sholoowe" zespoły są leprze (zaraz po KoRnie)

Awatar użytkownika
smithpl
Kontaktowanie:

Post22 wrz 2009, 21:24

ale fana Korn'a juz jednego ponad 30'ke znasz :-)
Jak nie rozumiesz Korn'a no to raczej nie dogadasz sie :-)

I zeby nie bylo, tez slucham/lem ciezkiego metalu, tylko teraz to juz zostalo pare dobrych, niszowych kapel tego gatunku. Muzyka ewoluowala. Sa takie kapele wlasnie jak Korn, NiN itp no i stare dinozaury ale... oni jakos zmiekli jak gabka...
Nie liczac juz naszego ziomala Nrgala ze swoja przyglupia cukierkowa dupeczka, no ale on to chyba sie do zmiany plci przymierza w ramach promocji wiec mozna pominac :-)

Awatar użytkownika
texas
Kontaktowanie:

Post22 wrz 2009, 21:29

ten temat to mial byc o czym ? o tym jak koleś lata po plazy czy o podkladzie muzycznym? (jeżeli o muzyce to : wszyscy którzy nie mają karty dźwiękowej lub głośników WON z tematu !!! )

Awatar użytkownika
smithpl
Kontaktowanie:

Post22 wrz 2009, 21:48

ja bym to proponowal do offtop'u

Awatar użytkownika
zasys
Deska: Skywalker 133/41 / MBS Pro 90
Latawiec: FS Speed 3 15m2
Kontaktowanie:

Post24 wrz 2009, 10:49

oj Papier,Papier ja znam wielu 30-latków którzy lubią korna ,slipknot i właśnie te pokolenie i troche starsze było przedewszystkim odbiorcą tej muzy.

Awatar użytkownika
fando

Post24 wrz 2009, 12:16

zasys pisze:oj Papier,Papier ja znam wielu 30-latków którzy lubią korna ,slipknot i właśnie te pokolenie i troche starsze było przedewszystkim odbiorcą tej muzy.

oj Zasys Zasys ja tez znam duzo 30 i wiecej latkow ktorzy lubia korna , ale zadnego co lubil slipknota , ogolnie kazdy sobie slucha co tam lubi ... jego sprawa , niema faktycznie sie no co sprzeczac , to tak jak bylo z kompami , niektorzy lubili c64 a inni atari :)
pozdro

Awatar użytkownika
luka76
Kontaktowanie:

Post18 lis 2009, 13:02

papier pisze:
zasys pisze:oj Zasys Zasys ja tez znam duzo 30 i wiecej latkow ktorzy lubia korna
pozdro

he he... Fajna klasyfikacja do i powyżej 30.
Od razu przypominają mi się słowa teściowej, że po 30 to już z górki.
wg. mnie wiek nie ma znaczenia liczy się stan umysłu.
No ale po 30 niestety większość ludzi niestety zaczyna przypominać galopujące konie z klapkami. Wtedy najczęściej się słyszy że za moich czasów to była muza a teraz jest kich.
pzd.

Awatar użytkownika
fando

Post18 lis 2009, 15:45

mam chyba klapki na oczach :)
niestety teraz jest kicha na rynku muzycznym , ogolne powielanie schematow z przed lat , nic nowego , nic swierzego , komercja , komercja i jeszcze raz komercja , no moze ostatnio ktos tam tworzy cos swierzego czyli np : dubstep , ale to inna niebardzo komercyjna para kaloszy :)

proponuje przeniesienie tematu do offtop :wink:

Wróć do „Landkiting”