Hej jutro jade z siostra na nowe guty będe jechał z Białegosotku i powinienem mieć jeszcze jedno miejsce jakby ktoś był chętny to na komure sie kontaktować pzdr p.s evo pochwal sie jak speed lata masz jakies fotki to wrzucaj
Speed lata niechetnie jak nie ma wiatru. pierwsze wrażenia- zajebista moc jak jest w ruchu,. start bez pomocy po prostu banalny. Jak zawieje to napiszę wiecej.
P. S. Czekam na Psycho 3 , to podobno maszyna !!!!!
No słyszałem, że przywaliło parę razy mocno..... Co do koszulek to Panowie musze określić ich ilość przede wszystkim. Wysyłajcie do mnie prywatne wiadomości z forum, kto, ile sztuk, jaki rozmiar. Ja myślę że najlepiej chyba xl brać ( wezmę sobie 3 sztuki - tak na zapas) to i od biedy można będzie na pianke włożyć i tak sie lansować w Gutach. pozdrawiam
Jutro będę miał projekt, to dla zainteresowanych wyslę, jezeli zamówimy to koszulki będą u mnie w bagażniku samochodu do odbioru, ewentualnie mogę wysłać. Do białegostoku dostarczę sam, reszta musi tak jak napisałem albo osobiście albo wysyłka.
pozdro
Do soboty mam mieć projekt tych koszulek, zobaczymy. A czy ktoś się wybiera w sobotę na Guty? Ma powiać, czuje sie lepiej więc może wpadnę po pracy tak około 15 przetestować w końcu Psycho?
Przybijajcie!!!! może to juz ostatnie pływania w tym roku.....
Pozdrawiam
Jutro (sobota) startujemy około 9 rano z Ełku, ma wiać na Okartowo, ale najpierw lecimy do Nowych Gut. Chyba będzie nieźle dziś waliła mocna 6-ka.
pozdrawiam