Akir pisze:A tak z przydatnych jeszcze rzeczy madra opcja jest startowac kita "z reki".
Tzn. nie wpinasz sie w chickena tylko trzymasz go w rece.
Nie pisz tu takich rzeczy bo jeszcze ktoś spróbuje i....
To

Akir pisze:A tak z przydatnych jeszcze rzeczy madra opcja jest startowac kita "z reki".
Pinio pisze:Akir pisze:A tak z przydatnych jeszcze rzeczy madra opcja jest startowac kita "z reki".
Topierwsze kroki
Pinio pisze:Akir pisze:A tak z przydatnych jeszcze rzeczy madra opcja jest startowac kita "z reki".
Topierwsze kroki
Biały pisze:A jakby nagle przyszedl mocny szkwal to bys mogl nie zdarzyc pociagnac za zrywke. I zamiast latawiec bez mocy na jednej lince wpadł by w ludzi ( startowanie z reki ) tak Twoje 80 kg by w nich wpadlo po drodze przeorał bys troszke plaży moze o jakiego kamula bys zachaczyl![]()
Odpowiedz jest chyba oczywista
Cygański król pisze:Biały pisze:A jakby nagle przyszedl mocny szkwal to bys mogl nie zdarzyc pociagnac za zrywke. I zamiast latawiec bez mocy na jednej lince wpadł by w ludzi ( startowanie z reki ) tak Twoje 80 kg by w nich wpadlo po drodze przeorał bys troszke plaży moze o jakiego kamula bys zachaczyl![]()
Odpowiedz jest chyba oczywista
DUżo gdybyania... gdyby przyszedł tak mocny szkwał że by mnie zmiotło na ludzi to bym nie stawiał 12m2 tylko 8m2 ;] a wierz mi żę jeszcze nie miałęm warunków żeby mnie zdepowerowane 8m2 zmłuciło o plaże...
Pomyśl, kiedy jest overpower... jak duża jest szansa że nawet bez wielkiego szkwału utrzymasz latawiec i kontrole nad nim będąc unhooked?
To już chyba w takiej sytuacji stawiać kajta z jedną ręką na zrywce a nie kombinować... tak prościej mniej boleśnie i bezpieczniej moim zdaniem...
Cygański król pisze:kup chikena naisha;] A nie te sprężynkowe kombinacje... jak miałem northa 06 to też jak było dużo piasku potrafiło się przycinać, a wujek naish - jak poczciwy kałach;] czy w błocie czy w piasku czy w glonach czy nawet z zaplątaną rybą wypiąć się wypniesz;D
Crazy Horse pisze:Jesli stoisz na brzegu, zaciagasz bar do dolu i czujesz, z estawia cie na placach, to na pewno jest za duzo![]()
Jesli czujesz ze sie rozwiewa, sicgasz tasme de powera do polowy i nadal masz duzo, to nie sciagaj wiecej, tylko plyn na brzeg i laduj
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości