na lewo od tych domków jest mała plaza latawce da sie spokojnie nadmuchac a linki rozwinąć na drodze:). Przy zapowiadanym kierunku wiatru to chyba najlepsza opcja:)
no albo tam gdzie kiedys z trzcin startowalismy,po prawej od domkow chyba wtorek zapowiada sie ciekawie...zobaczymy jak sie rozwinie i mozna by poplywac
ja sie raczej juz wstrzymuje do wyjazdu na Hel, kierunek na kamienice calkiem calkiem, ale cos nie bardzo z ta sila wiatru. No chyba ze powieje mocniej jak ostatnio... Na razie to troche granicznie
nie wiem jak w tym rou ze sprawdzalnościa porgnoz bo kamienica to lubi sobe iswoim zyciem zyc... ale juz dzisiaj kolo poludni ama zaczac cos tam podmuchiwac.. chyba sie wybiore sprawdzic - tak kolo 14 tej na miejscu.
przypuszczam ze hawaje jednak byly... w poznaniu przynajmniej tak bo ostro dymalo/dyma - pol dnia mi sie zamykaly od wiatru - a mam ustawione na 15kts wzwyż
P.S.
hel faktycznie wyglada mocno granicznie, ale co zrobisz.... jedziemy bankowo tak czy tak przypuszam ze progno jeszcze sie nie raz zmieni