Ja miałam na swojej 9tce sporo za dużo, na początku myślałam że nie ogarnę tematu, ale jakoś dało radę. Tylko teraz nogi mi nie działają

Bitter ty ciągle przy tych trzcinach popychasz

bitter pisze:Miedwie dziś ... mega mega wypas!!! Zaczynam lubić te wypady z trzynastką na wiatr taki, że taśma depowera ściągnięta na maksa i latawiec ciągnie przy przechyleniu z dwunastej na 12:01![]()
![]()
infidelity pisze:To prawda, dziś na Miedwiu wiało grubo. Szkoda że tak nierówno, ale i tak było super
Ja miałam na swojej 9tce sporo za dużo, na początku myślałam że nie ogarnę tematu, ale jakoś dało radę. Tylko teraz nogi mi nie działają![]()
Bitter ty ciągle przy tych trzcinach popychasz
to forum sprawia że czuję się rozumianyinfidelity pisze:na koniec przyjechaliście to nie było sensu gadać, trzeba było z wiatru korzystać
shoko pisze:Dotarłam dzisiaj na Wierzbno, na razie w roli obserwatora. 3 h przygladałam się jak fruwacie. Rewelacja! Zakochałam się. Mam nadzieję że szybko do Was dołączę.
shoko pisze:Dotarłam dzisiaj na Wierzbno, na razie w roli obserwatora. 3 h przygladałam się jak fruwacie. Rewelacja! Zakochałam się. Mam nadzieję że szybko do Was dołączę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości