Zdecydowanie odradzam Polaris... trafilem tam za pierwszym wypadem do chałup, bo nie było gdzie inndziej miejsca. Myślalem, że jest ok. Drugi raz tez tam pojechalem... mimo że mieli miejsce na kempingu to nie chcieli mnie przenocowac na jedna nocke!? Dodam, że był juz wieczór i wiecej turystów by sie na kempong nie zjechało nagle.
Wyszło na dobre bo zobaczyłem jak wygladają inne kempingi! Bylem na 5,5 - wporzo obsługa. i na 5-Ekolaguna. Zdecydowanie polecam Eko. Spoko obsługa i dobra infrastruktura. Czego nie mozna poweidzieć o Polarisie. Z Eko jest tylko taki problem, że czesto nie ma miejsc :/.
Co do wyboru KEMPING czy KWATERA??
Zależy jak chce sie spedzać czas. Na kempingach zawsze wiecej sie dzieje, czesto poznajesz nowych ludzi. Jak spedzać czas na zabawie to raczej kemping. Jak ktoś ceni sobie spokoj i komfort wygodnego lozka to polecam kwatery prywatne.
Teraz naszła mnie myśl, żeby ekolaguna wykupila tego dziada z Polarisa, to by było coś. W eko było by zawsze miejsce a Polaris by zniknal z Chałup dla dobra turystów...
Juz wole nie myślec o turystach z zagranicy, którzy jadac nad polskie moze trafia na taki polaris...
Toalety w polarisie? widzial ktos to? sprzataja tam wogole?? Bleee...
Bez komentarza...