Ziomek i reszta swiata

Dyskusje nie związane z profilem forum.
underinfluence

Post11 wrz 2008, 20:40

chłopaki a wiecie co to jest wolność słowa?

adam

Post11 wrz 2008, 20:47

Co do ankiety proponuje dodać jeszcze punkt: mam dość topików w których ktoś kogoś opluwa i szkaluje. Nie należę do fanów ani przeciwników Ziomka, ale spokojnie można wyliczyć jeszcze sporą grupę użytkowników forum, którzy inicjują takie przepychanki jak ten temat i wiele podobnych. Przyznam szczerze, że odechciewa mi się uczestniczyć w życiu internetowym kitesurferów, właśnie przez te wszystkie pyskówki i przepychanki (i nie dotyczy to tylko Ziomka). Zastanowiliście się wszyscy jaki to Tworzy obraz kitesurfingu na zewnątrz? ktoś nowy chce się czegoś dowiedzieć i ciągle czyta że ten jest taki, a tamten to to itd... ? taki obraz jest żałosny.

Nie podoba Wam się Ziomka postępowanie? Proszę bardzo, przygotujcie zestaw zasad, mały regulamin jak zmienić to co się dzieje na forum, ale tak żeby poprawiły one to co się dzieje, a nie tylko zaszczuły pewne osoby. Regulamin dla wszystkich a nie przeciwko Ziomkowi. Przedstawcie to Pablowi, może będzie miał trochę czasu przeanalizować i może wprowadzi, wtedy będzie jasne co wolno a co nie, a wolna amerykanka może być w OT.

.

Post11 wrz 2008, 20:58

Czy naprawdę takie tematy muszą trafiać na forum główne? Jest jeszcze coś takiego jak offtopic. Czy "normalni" użytkownicy forum muszą czytać te bzdury???????????? (Pablo co się dzieje?)

Nomercy
Deska: Parapet z OBI
Latawiec: TESCO Bag
Postawił piwka: 9 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post11 wrz 2008, 22:08

PAnoowie i Panie
Moim skromnym zdaniem forum jest od tego aby sie wypowiadac.
NA DANY TEMAT CZEGO FORUM DOTYCZY . :!: :!: :!:

Ja rozumiem ze z czasem jestesmy jakąs spolecznoscią, znaną lub mniej znaną miedzy sobą. Tak wiec jak w kazdej grupie bedzie dochodzic do spiec :roll: .
Ale spójrzcie na to z punktu widzenia osób postronnych lub nowoprzybylych:
Oni wchodza na forum aby uzyskac informacje (sam tak zaczynałem), a nie po to aby dowiadywac sie kto z kim ma na pienku, kto jest madrzjszy a kto glupszy. Takie rzeczy mamy na codzien w telewizji (wiadomosci itp, itd)

KITESURFING - bez spin i na luzie :!: :!: :!:

Czesto slysze to haslo wiec jak ktos ma cos napisac na kogos, lub ma cos do kogos to niech robi to na PRIV'a albo niech sie ugryzie w palce i nic nie pisze :idea:

Madrej glowie po dwóch slowie, a glupiej to i referatu bedzie malo.

moze dotrze ...

Awatar użytkownika
Preston
Kontaktowanie:

Post12 wrz 2008, 00:20

BraCuru pisze:Ziomek - pozwolilem sobie otworzyc watek, w ktorym bedziesz mial szanse madrzyc sie i mieszac innych z blotem a przede wszystkim nie offtopikowac w istotnych tematach.
Mysle, ze uzytkownicy KF pochwala ten pomysl. Moze dasz nam szanse odetchnac od Twojej obecnosci w niemalze kazdym watku tego forum. Z przykroscia stwierdzam, ze KF schodzi na psy przez Twoja hiperaktywnosc i nieuzasadniony monopol na madrosc. Ludziom nie chce sie juz czytac niczego jesli prawie wszedzie widza Twoje posty.

A moze zrobic mala ankiete na ten temat jesli nie dociera do Ciebie tyle prosb od innych uzytkownikow?

BraCuru, z całym szacunkiem, zadziwiłeś mnie tym tematem....
pozdr

Awatar użytkownika
himen
Postawił piwka: 1 raz
Kontaktowanie:

Post12 wrz 2008, 00:50

:arrow: http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic.php?t=20337

deja vi?

widze ze srednio co miesiac ktos wpada na pomysl pocisku na ziomka..

to dobrze czy żle? może zrobimy nową ankiete?? :twisted: :twisted:

Macek
Kontaktowanie:

Post12 wrz 2008, 09:28

,,Kto ma gówno w głowie, ten i gówno powie"

gregot
Dostał piwko: 1 raz

Post12 wrz 2008, 11:33

Wescie zamknijcie/usuncie ten temat bo se ludzie pomysla ze w Chinachcenzura (takie panstwo co olimpiada byla :evil: ) jestesmy. aaaa

gośc

Post12 wrz 2008, 12:20

i znowu jest tak, że jeden odważył sie głośno powiedziec cała prawde o ZIOMKU od ktorego az pomaranczowo na forum i odezwala sie cala rzesza obroncow ktorzy pojawiaja sie zawsze po atakach na ZIOMKA. mam wrazenie ze wysyla im newslettera z hasłem POMOCY.

BraCuru ma racje bo rzygac sie chce czytajac topiki w ktorych sens zacierany jest przez Mistrza Puszczy Helskiej. nic jednak nie poradzisz BraCuru bo to leczenie kompleksow. tak to jest jak ktos chcialby byc zajebistym zawodnikiem a NIE JEST, chcialby byc najlepszym instruktorem a NIE JEST bo siedzac przed kompem, "testujac" latawce i zarzadzając hurtownią juz ze 2 lata nie byl w wodzie z kursantem i w koncu chciałby byc facetem bo testosteron buzuje ale NIE JEST bo za malo dupcy.
rada jedna ... ale hardcorowa

przydupas BraCuru

Awatar użytkownika
lucas

Post12 wrz 2008, 12:21

Kiedyś był temat do nabijania postów, cel tego jest chyba podobny no więc 1 up :D

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post12 wrz 2008, 12:58

gośc pisze:
przydupas BraCuru

chciałbyś? nie być anonimem - ALE JESTEŚ :lol:

Gość

Post12 wrz 2008, 14:25

gośc pisze:i znowu jest tak, że jeden odważył sie głośno powiedziec cała prawde o ZIOMKU od ktorego az pomaranczowo na forum i odezwala sie cala rzesza obroncow ktorzy pojawiaja sie zawsze po atakach na ZIOMKA. mam wrazenie ze wysyla im newslettera z hasłem POMOCY.

BraCuru ma racje bo rzygac sie chce czytajac topiki w ktorych sens zacierany jest przez Mistrza Puszczy Helskiej. nic jednak nie poradzisz BraCuru bo to leczenie kompleksow. tak to jest jak ktos chcialby byc zajebistym zawodnikiem a NIE JEST, chcialby byc najlepszym instruktorem a NIE JEST bo siedzac przed kompem, "testujac" latawce i zarzadzając hurtownią juz ze 2 lata nie byl w wodzie z kursantem i w koncu chciałby byc facetem bo testosteron buzuje ale NIE JEST bo za malo dupcy.
rada jedna ... ale hardcorowa

Toż to ewidentnie popaprany doktor
przydupas BraCuru

Gość

Post12 wrz 2008, 15:32

widze ze naprade ludziom tutaj odbija totalna szajba czepiaja sie wszytskiego...juz nawet wypowiadac sie nei mozna na KF bo zaraz komus cos nei pasuje a może Ziomek poprostu ma większe IQ i tego zazdroscicie??

ludzie to jest forum a ze Ziomas pisze posty i ma szkółke to co mozna zrobic... NIC
kazdy by tak pisał
moze wam dupe zal sciska bo nie macie tylee sprzetu i kasy.

jak to mowi przysłowie
masz łeb i huj to kombinuj

a wy sie czepiacie duzo postów jego pomaga młodym mnie tez wiec skonczcie te załosne wywody
pozdro

Awatar użytkownika
pepe191
Kontaktowanie:

Post12 wrz 2008, 15:34

sory nie zalogowało mnie!!!!!

widze ze naprade ludziom tutaj odbija totalna szajba czepiaja sie wszytskiego...juz nawet wypowiadac sie nei mozna na KF bo zaraz komus cos nei pasuje a może Ziomek poprostu ma większe IQ i tego zazdroscicie??

ludzie to jest forum a ze Ziomas pisze posty i ma szkółke to co mozna zrobic... NIC
kazdy by tak pisał
moze wam dupe zal sciska bo nie macie tylee sprzetu i kasy.

jak to mowi przysłowie
masz łeb i huj to kombinuj

a wy sie czepiacie duzo postów jego pomaga młodym mnie tez wiec skonczcie te załosne wywody
pozdro

DUCZE
Kontaktowanie:

Post12 wrz 2008, 17:41

BRAWO dla przedmówcy.
Ziomek ma styl i charakter.
Tak naprawdę, to większość z Was, co ma sapy - co chwile zaglada na forum i patrzy : ciekawe co Ziomek napisał i jak mu mozna dosrać.

Podejrzewam rownież że wiekszość z tych sapiących nawet nie czyta tematów, w których Ziomas nic nie napisał.

Także wszystkie "stare wygi" co im tak Daro przeszkadza, zapraszam do działu Pierwsze Kroki w celu pomocy młodym wilkom, a nie jakieś brednie wrzucać.

Amen

Wróć do „Offtopic”