Gezzi75 pisze:no niestety jeszcze z lodem, ale trzeba będzie lodołamacz zastosować i do wody
..jak odpuści daj znaka na KF, wszystkim się przyda info!
dzięki

Gezzi75 pisze:no niestety jeszcze z lodem, ale trzeba będzie lodołamacz zastosować i do wody
Nie ma czasem jakis chetnych na spontan-last
hucho hucho pisze:jedziemy w pare osób do hurghady w piątek i niedziele do jasminu - wieje tam teraz fajnie - jeszcze chyba lasty są w nekermanie
hucho hucho pisze:jedziemy na dwa tygodnie więc może coś przywieje
będziemy w osiem osób ale tylko trzy pływające
szed pisze:hucho hucho pisze:jedziemy na dwa tygodnie więc może coś przywieje
będziemy w osiem osób ale tylko trzy pływające
No u nas jednak padlo na Shams w Safadze. Bedziemy z kumplem od tego piatku. Przyjemnego plywania! (meteo jest niezle).
O sorry za offtopa!
szed pisze:... O sorry za offtopa!
stiv amoralny pisze:nooo.., rzeczywiscie, ja wlasnie tez do szed'a dolaczylem i jutro z poznania pruje do szarm![]()
![]()
![]()
niech zyja lasty
szed pisze:stiv amoralny pisze:nooo.., rzeczywiscie, ja wlasnie tez do szed'a dolaczylem i jutro z poznania pruje do szarm![]()
![]()
![]()
niech zyja lasty
Stiv.. ja nie wiem gdzie Ty prujesz ale my napewno w Szarm nie bedziemy!..mowilem Ci. Jestesmy w Safadze w hotelu Shams Safaga. Mam nadzieje, ze sie tylko przejezyczyles, a nie ze jedziesz do Sharm el Sheikh
A jak do Szarmu to nie ma zmiluj sie,bierz mtbMaslak pisze:szed pisze:stiv amoralny pisze:nooo.., rzeczywiscie, ja wlasnie tez do szed'a dolaczylem i jutro z poznania pruje do szarm![]()
![]()
![]()
niech zyja lasty
Stiv.. ja nie wiem gdzie Ty prujesz ale my napewno w Szarm nie bedziemy!..mowilem Ci. Jestesmy w Safadze w hotelu Shams Safaga. Mam nadzieje, ze sie tylko przejezyczyles, a nie ze jedziesz do Sharm el Sheikh
Dobre dobre,niezle byscie sie zgadali jakby zamiast Szamsu wyszedl Szarm
stiv amoralny pisze:KUR....., oczywiscie ze mi sie pomylilo, tzn mam wycieczke Shams safaga, spoko spoko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 47 gości