kofly pisze:wypinam sie ale narazie z marnymi efektamiJurgen wrzucił filmik ale nie podlinkuje go bo jak oglądam ciągle mnie boli
Powoli zaczyna się robić

kofly pisze:wypinam sie ale narazie z marnymi efektamiJurgen wrzucił filmik ale nie podlinkuje go bo jak oglądam ciągle mnie boli
przemass pisze:Offtopic robi się kiedy w temacie wypowiadają się osoby nie mające o nim pojęcia...kofly pisze:wypinam sie ale narazie z marnymi efektamiJurgen wrzucił filmik ale nie podlinkuje go bo jak oglądam ciągle mnie boli
Koniu, nie zgodzę się z Tobą do końca - wydaje mi się że do jakiegoś tam początkującego amatorskiego treningu bardzo istotne jest żeby deska jednak pasowała i zachowywała się jak należy, jeśli już mówimy o wakestyle, to wydaje mi się, że może być nawet ważniejsza w zestawie niż latawiec.
Polecam sprawdzić _ Nobile 666, balance, Mushow pro, Carbinhe Prodigy, Brunotti Pro -X, Choc Radical Boyz, Naisha Thorn - z desek na których pływałem te podeszły mi najbardziej, wybrałem 666, ale jak to się zwykło pisać na forum - jest to kwestia upodobańi każdemu moze pasować co innego
przemass pisze:Offtopic robi się kiedy w temacie wypowiadają się osoby nie mające o nim pojęcia...
kofly pisze:widocznie drażliwość wasza nie zna granic... to "zmień latawce" to była wypowiedz żartobliwa ale chyba nie każdy potrafi to zrozumieć.
kofly pisze:przemass pisze:Offtopic robi się kiedy w temacie wypowiadają się osoby nie mające o nim pojęcia...
A coby nie oskarżono mnie znów o offtopic to moze napisze w temacie: pływałem na 666 09 chwilkę dosłownie ale starczyła mi ta chwilka żeby stwierdzić ze jest to mega dobra deska. nadaje sie moim skromnym zdaniem do freestylu i to bardzo nawet. poważnie zastanawiam sie nad kupnem.
rolnik pisze:Co do SU2 to do freestylu zdecydowanie lepszy jest ksztalt desek prorider (byc moze bambus wystepuje wylacznie jako prorider) ....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości