DISKORELAKS pisze:Ziomek. pisze:slawek pisze:fajna ta deska tylko grafika jakas taka dziwna..![]()
jestem dokladnie przeciwnego zdania![]()
pzdr
Dzięki za uznanie
Dzięki za zrozumienie

DISKORELAKS pisze:Ziomek. pisze:slawek pisze:fajna ta deska tylko grafika jakas taka dziwna..![]()
jestem dokladnie przeciwnego zdania![]()
pzdr
Dzięki za uznanie
Archie pisze:Są gdzieś ceny tych desek
-ala- pisze:Gdybyś tak jeszcze zrobił Girls Edition pod kolor mojej pianki, taki powiedzmy... malinowy róż!
-ala- pisze:W końcu pooglądałam ekolagunę z wysokości 5 metrów nad wodą!
barzyk123 pisze:Miałem wczoraj okazje protestować Mastera i jestem pod wielkim wrażeniem. Deska jest bardzo przyjemna, w prowadzeniu. Lądowania miękkie, do czego przyczyniły się pewnie miękkie i wygodne pady. Na desce 130cm, lądowania są trochę twardsze niżeli na 135, aczkolwiek, kolana nie dostają tak po dupie jak na innych twardych deskach.. Bardzo polecam. Dobra robota Janek
Ziomek. pisze:barzyk123 pisze:Miałem wczoraj okazje protestować Mastera i jestem pod wielkim wrażeniem. Deska jest bardzo przyjemna, w prowadzeniu. Lądowania miękkie, do czego przyczyniły się pewnie miękkie i wygodne pady. Na desce 130cm, lądowania są trochę twardsze niżeli na 135, aczkolwiek, kolana nie dostają tak po dupie jak na innych twardych deskach.. Bardzo polecam. Dobra robota Janek
czy to TY miales okazje pokonac jednego z "Masterów"![]()
![]()
czy o TYM TU nie wolno pisać?
pzdr dla wszystkich
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 3 gości