nie wiem kto co ma na mysli ale ja juz w nazwie topic'u okreslilem jasno o co biega. To o czym Ty piszesz i co jest na fotce powyzej to snowblade'y. Big Foot'y to cos zupelnie innego. Narty fs takze

szed pisze:Disko,
nie wiem kto co ma na mysli ale ja juz w nazwie topic'u okreslilem jasno o co biega. To o czym Ty piszesz i co jest na fotce powyzej to snowblade'y. Big Foot'y to cos zupelnie innego. Narty fs takze.
DISKORELAKS pisze: ... długo na tym nie da się jeździć gdyż strasznie obciążają nogi.
Wiktorek pisze:szed pisze:Disko,
nie wiem kto co ma na mysli ale ja juz w nazwie topic'u okreslilem jasno o co biega. To o czym Ty piszesz i co jest na fotce powyzej to snowblade'y. Big Foot'y to cos zupelnie innego. Narty fs takze.
No właśnie nie, carvelino to nie typowe snowblade'y - są znacznie szersze i bardziej taliowane, powiedzmy mocno "carving'owany snowblade". Nie widać tego na fotce.
szed pisze:Disko,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości