jako jedyny proponuje 12 m bow lub delta
decha ok 132x41
poczytaj ten watek kilka, kilkanascie stron wstecz.
znajdziesz odpowiedz
ponadto

cerber pisze:Wróce jeszcze do 103 strony
podsumowujac moje poczatkowe umiejetności i wagę ok 90 kg - wstepnie zdecydowałem na RRD obssesion 12 rok 2010
czekam jeszcze na informacje jakie w takim zakresie dla poczatkujacych proponowalibyście inne Firmy
BEST , F-one itd
qbster pisze:Witam , jestem po IKO3 mam 18 lat , 182 cm i 73 kg . Szukam sprzetu na sezon i w planach mam jakis wyjazd za granice. I tak mysle żeby zakupic kite 11m typu C-shape i deche 128x38. Zastanawiam sie nad barem. Jakbyscie mieli jakies ciekawe propozycje odnośnie sprzetu , to prosze o pomoc .
Maartin pisze:Chciałbym Prosić was o pomoc . Ważę ok.105-110kg i 189cm chcę kupić Deskę Fuu1 135x45 co myślicie o tym wyborze nie będzie za mała ?
Chocoo pisze:Ważę 60kg, szukam deski do freeridu - miękką.
Mam juz latawiec 9tke RRD Passion.
aha i jestem kobitką ;D
random pisze:Kupuje właśnie deskę (Nobile T5 2010) i waham się miedzy rozmiarem 134x41 a 131x40 - z lektury wątku (tylko kilka stron bo za dużo jest tego) wynika dla początkującej osoby lepiej na początek 134, ale czy za szybko z niej nie "wyrosnę"? Waga 75-80 kg.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości