Windcatcher pisze:Mam piankę Ascan Polar 5/4/3. Myślałem, żeby w przyszłosci kupić coś lepszego, ale trochę mnie dziwi, że w tych waszych super piankach zbiera się woda. Ascan jest prawie całkowicie gumowany. Ma rzepy na dole, ale woda zawsze jakoś wypłynie, w końcu to nie jest super szczelne połączenie jak w suchym bolku. Nie robią się balony, być może dlatego, że neopren jest sztywniejszy i nie ustępuje wodzie, tzn. nie pozwala na przemieszczenie się większej ilości w jedno miejsce (czyli do nogawek).
Ziomek. pisze:JAK DŁUGO ją masz???
Ziomek. pisze:ps: przy sesjach na niektórych kajtach woda się nigdy nie wleje
Crazy Horse pisze:Wejdz do jakiegokolwiek skelpu, gdzie jest NPX, dotknij ją to zrozumiesz o co chodzi
Windcatcher pisze:Ziomek. pisze:Ziomek. pisze:ps: przy sesjach na niektórych kajtach woda się nigdy nie wleje
Niestety, jestem początkujący i często zaliczam gleby. Na Pulsie2 naprawdę pływa mi się bezsteresowo, czego nie mogę powiedzieć o pompowańcach..
freefrag pisze:a to ja sie moze dolacze do dyskusji.
Tez szukam pianki, najlepiej takiej ktora da rade w el-gounie w marcu jak i na helu w czerwcu/lipcu.
Ziomek. pisze:freefrag pisze:a to ja sie moze dolacze do dyskusji.
Tez szukam pianki, najlepiej takiej ktora da rade w el-gounie w marcu jak i na helu w czerwcu/lipcu.
na takie warunki osobiście MYSTIC ShortLeg polecam
w zeszłym sezonie wielu rideró chciało je kipić - ale z podażą był problem
w tym sezonie ma się to zmienić..
wróżę piankom ShortLeg swietlaną przyszłość
KTO ma lub miał okazję spróbować - TEN wie o czym piszę
pzdr
Ziomek. pisze:... osobiście MYSTIC ShortLeg polecam........
freefrag pisze:.. a nie chce zeby w nogi zimno bylo, a po drugie to mi rozmiarowka troche srednio podchodzi
andrek pisze:Ziomek. pisze:... osobiście MYSTIC ShortLeg polecam........
o tej mówisz?
[
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości