jasie_pany pisze:Hej, mam pytanie, czy jest w okolicach Wrocka jakies miejsce (nie Mietkow) gdzie mozna pocwiczyc na sucho? Na partynicach na torze jest sporo miejsca ale na moje 12m2 za slabo wieje bo sa drzewa. Jak ostatnio bylem na lotnisku w Szymanowie to akurat nic nie wialo.
Wiecie czy jest cos podobnego jak w Szymanowie - jakas polana na poludniu Wrocka? Wielkie dzieki za info. Pozdr
Hej, właśne także szukam czegoś na południe od wro - niedaleko od domu, tym nbardziej ze po pracy chciałbym poprobować landkita dla wprawy i powiem Ci że przejechałem po polach specjalnie na rozkminke ładnych parenaście kilometrow i nie znalazłem niczego co by się nadawało. albo zarośniete w cholerę nieużytki - nie nadają sie bo niechybnie skręciłbym sobie kostkę jak nie widać gruntu, albo wszystko obsiane zbożem. W zeszłym roku czekałem do żniw - a potem sie okazało że sloma wystająca z ziemi po ścięciu jest tak twarda że może łatwo uszkodzić latawca - podsumowując o ladny trawaisty teren w okolicy wcale nie jest latwo, na mietkowie też nie popróbujesz bo w tym roku zalany po brzegi. Na razie wyglada na to że po jakiś ciekawszy teren trzeaba wyjechać te parędziesiąt kilkomtrów chyba gdzieś w góry, nie wiem...