nie ma jaj ja po ostatnim plywnaniu na turawie (z dobry tydzien temu) dostalem wysypki w zgieciach lokci i na brzuchu, trzyma sie skubana po dzis dzien... chała ja tam narazie nie plywam, jakas alternatywa??
Prognoza: będzie wiało albo i nie ale lać to będzie, a co będzie w niedziele to zobaczymy. Jutro jakiś SW może się pojawi, czekam na poranne odczyty wiatru bo prognozy mocno sprzeczne są i chętnie zaliczę Dziećki lub Goczałki nie ma to jak woda do picia.
ja raczej tez bede, tylko nie wiem jak z sinicami... wydaje mi sie ze jezioro moglo zakwitnac, ale dawno nie bylem. Moze ktos wie jak tam Turawa wyglada?
Bardzo fajnie wiało ze wschodu po 15, dużo lepiej niż wczoraj. Najpierw objechaliśmy jeziorko na rowerze, i jak skończyłem to zaczeło wiać. No i nie padało, troszkę pokropiło.
.. no , po 16 ładnie się rozwiało ale ja się dzisiaj bardziej na piłkę nastawiłem .. ogólnie optymistyczna prognoza na ten tydz.. jeśli nie P4 to o pscynke na pewno zahaczę, zobaczy się ostatecznie jaki kierunek wejdzie