ANDREW NORTH pisze:Jednak jak przeczytałem wypowiedź Baracurru, przepełnioną zdziwieniem to pozwolicie że się wypowiem.
Nie możecie się dziwić że ludzie nie często uczestniczą w takich spotkaniach gdyż hipokryzją jest twierdzenie że środowisko kite to cudowne, rozumiejące się i pomagające sobie towarzystwo.
onzo pisze:Kiedyś zawodami interesowało się więcej osób bo i KS był bardziej zajawkowy. Cokolwiek związanego z kitem przyciągało uwagę - zachęcało do tego, aby brać w tym udział. Teraz, gdy kite jest w TV, w reklamach, teledyskach, na opakowaniach słodyczy to jazda na imprezę nie jest jakimś specjalnie zaskakującym wydarzeniem...
eska pisze:Hej,
zastanawia mnie jedna rzecz - czy kitesurfing w Polsce umiera? Mamy w tym momencie PIERWSZE MIĘDZYNARODOWE zawody w Polsce w Świnoujściu, gdzie nasi zawodnicy odnoszą sukcesy, a na kiteforum cisza... gdzie te emocje, gdzie to wsparcie dla zawodników, czy nikt tu się nie jara czymś więcej niż swój własny lewy hals, prawy hals ... ???
Aż mi się wierzyć nie chce, że tak jest, ale jednak to fakt. Zajawki nie ma.
ANDREW NORTH pisze:Nie zamierzam z Tobą polemizować bo nie jesteś w stanie zmienić mojego zdania czy odczuć tym temacie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości