Z góry dzięki
jarul7 pisze:w tym wątku jest fajna tabelka wiem bo sam jestem na tym etapie co ty
viewtopic.php?f=7&t=18715&start=525
po backrollu i frontrollu najlepiej to chyba raily cwiczyc z takich pierwszych unhooked ale nich się ktos bardziej doswiadczony wypowie sam jestem ciekaw![]()
w ogóle to przydałby sie jakis słownik pojec co to wrapped,mobe,blind itd
Czego warto spróbować? Zaznaczę że chodzi mi raczej o tricki typu oldschool ale i proste unhooked też pewnie "przełknę".
jas. pisze:. Uczy sie skakac wysoko (10m+) kilka lat a do tego jeszcze je ladnie ladowac kolejne kilka...
Piotrekb pisze:Jak w temacie: zacząłem jak pewnie wszyscy od odrywania się od wody. Potem przyszła kolej na zwort w powietrzu, backrolla i zwrot z backrollem... Mimo że wykonanie powyższych jest jeszcze dalekie od ideału, to chciałbym próbować czegoś nowego. Co dalej? Czego warto spróbować? Zaznaczę że chodzi mi raczej o tricki typu oldschool ale i proste unhooked też pewnie "przełknę".
Z góry dzięki
jarul7 pisze:w ogóle to przydałby sie jakis słownik pojec co to wrapped,mobe,blind itd
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości