Sportowiec roku - pomysł na cykliczną imprezę

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
zaq
Deska: Clash
Latawiec: Ozone Catalist
Postawił piwka: 21 razy
Dostał piwko: 71 razy
Kontaktowanie:

Post13 lut 2012, 09:55

to jakieś opary absurdu, żadna olimpiada nic tu nie zmieni...
ze troche ludzi pójdzie do szkółek, nie spowoduje tego ze nagle przyjda tu miliony i biznesmeny/marki.
kite jest niszą i będzie zawsze niszą.

a takie dyskusje jak te i jej wydzwiek wiecej zniechecenia powodują niż korzyści przynoszą.
dlatego KF.pl umiera w konwulsjach... popatrzcie na wątki i dyskusję dzisiaj, i siegnijcie kilka lat wstecz.

zresztą poczekajmy kilka lat, i plaże będą wystarczająceo puste...wtedy na nic takie rozmowy i pustki na kf.pl
jeśli nie ma zrozumienia ze to wszystko jest ekosystemem, gdzie każda rzecz jest ważna - i szkółka, i producent, i sponsor, i zawody,
i amator, zawodowiec czy wymiatacz.

nie rozumiem tej calej spiny, od pewnego czasu tu panujacej.

Jurgen
Postawił piwka: 13 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post13 lut 2012, 10:41

jacekdaktera pisze:A ono wspólne potrzebne jest np. Błażejowi Ożógowi , który pyta tak naprawdę nas wszystkich czy może liczyć na nasze poparcie jadąc na pokazowe zawody Race będące przygrywką do Olimpiady na koniec świata, czy też my środowisko nie dajemy mu tego mandatu, ponieważ durno skłócimy się uzasadniając czy lepszy race od fs, albo co lepiej wygląda :pryszcze na mózgu u gości .......

Jeżeli Błażej potrzebuje mojego wsparcia to mogę mu pociągać quiver... Fajnie będzie widzieć nasz sport na olimpiadzie pod warunkiem że akurat tego dnia nie będzie wiało bo nie paluję kwitnąć przed TV ... Tak czy siak trzymam kciuki :)

zaq pisze:...popatrzcie na wątki i dyskusję dzisiaj, i siegnijcie kilka lat wstecz.

Jaki moderator taki poziom dyskusji...
Zawsze wydawało mi się że moderator powinien być bezstronny a nie należeć silnie do "jedynej słusznej" opcji....

BraCuru pisze:Po męsku dostali po policzku i zaczął się lament o demokracji, obrażaniu, jakim brutalem i debilem jestem :doh:

Po męsku przez internet :hand: Chociaż byś zadzwonił i pokrzyczał :wink: Już się boimy kolejnych .... Dla Panów policzki, dla Pań klapsy :twisted: :?: :?:

BraCuru pisze:Dla mnie najbardziej smutne w tym nie jest to, że komuś się nie spodobam ale, że straciłem przyjaciela, który nie potrafił pogadać po męsku o swoich obawach.

Ciekawe czy pierwszego i czy ostatniego przy takiej retoryce....

MASTER KITEBOARDING fuu1
Deska: Nobile Infinity 5'7
Latawiec: Nobile T 5
Dostał piwko: 23 razy
Kontaktowanie:

Post13 lut 2012, 10:58

Marku ... naprawdę sie pogubiłeś . Moje dobre rady z postu powyżej o zaniechanie "akcji oszczerstw i wyzwisk" pod adresem innych użytkowników nikomu nie są potrzebne.Teraz już i tak nikt nie pamięta KTO nakręcił tą karuzele ale NAJWYŻSZY CZAS ją zakończyć.

Apeluje o zakończenie animozji i rzetelne głosowanie w ankiecie o zmianę moderatora .

pozdro , Janek

PS. Moderator wg Wiki – osoba oceniająca komentarze, oraz inne treści wprowadzane na stronie WWW, kanale IRC, liście dyskusyjnej, serwisie społecznościowym lub na forum, zazwyczaj posiadająca dostęp do narzędzi technicznych, zarządzania treścią oraz kontami uczestników na poziomie wyższym niż zwykli uczestnicy (jak np. trwałe usuwanie komentarzy, blokowanie i/lub usuwanie kont). Celem moderacji jest zapobieganie trollowaniu, nadużyciu systemu komentarzy , zapewnieniu, że wpisy nie będą powodować kłótni i rozstrzyganie sporów między użytkownikami.

( Moim zdaniem , z TYM sobie nie radzisz )

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post13 lut 2012, 11:12

" APEL od SUSIE:

"Everybody do the handjob, delete all those shity posts, have fun an go on the watre if its only possible"

Obrazek

"

Awatar użytkownika
przemjas
Deska: SU-2 Prorider
Latawiec: SS RPM 10m
Postawił piwka: 22 razy
Dostał piwko: 18 razy
Kontaktowanie:

Post13 lut 2012, 11:20

a ja proponuję zamknąć ten temat już.
Stworzyć nowy : "PSKite - wnioski, skargi, zażalenia, opinie" i tam prowadzić dyskusję.

co do samego tematu. Pomysł fajny w pewnym sensie zrealizowany ale nie sądzę aby w przyszłym roku doszedł do skutku w takiej formie jak to było teraz.

Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post13 lut 2012, 12:01

MASTER KITEBOARDING fuu1 pisze:Moim zdaniem , z TYM sobie nie radzisz

Dla Twojej i innych rewolucjonistów wiadomości:
Nie jestem moderatorem tego forum mimo, że widnieje przy większości działów.
To forum nie ma żadnego moderatora w sensie cytowanej wikipedii. Jest tylko admin - Pablo :idea:

Moja moderacja dotyczy tylko i wyłącznie działu BEZPIECZEŃSTWA, który stworzyłem i nadal go moderuję (przenoszę wątki, posty)
Aby robić to skutecznie muszę mieć dostęp do większości działów w celu przerzucania postów tematycznych.
Tylko tyle i aż tyle :doh:

Teraz już i tak nikt nie pamięta KTO nakręcił tą karuzele ale NAJWYŻSZY CZAS ją zakończyć.

Właśnie problem w tym, że pamięć masz krótką i wybiórczą.
Skoro tak - to faktycznie po jaki hugon dyskutować skoro nie będziesz o tym pamiętał za 3 miesiące :wink:
Apeluję, abyś nie zapomniał zrobić rzetelne głosowanie w ankiecie o zmianę moderatora .

PusieK
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 7 razy

Post13 lut 2012, 13:26

CH krypto reklama! ;) :thumbsup: Więcej takich!

Posłucham susi i grzecznie podziękuję za merytoryczną dyskusję!

Awatar użytkownika
mary.dk
Deska: Aero, Airush - Compact, Slayer
Latawiec: Airush Wave
Postawił piwka: 58 razy
Dostał piwko: 88 razy

Post13 lut 2012, 17:10

Cyrk Panowie i Panie :clap:

Pozdro...

Awatar użytkownika
zaq
Deska: Clash
Latawiec: Ozone Catalist
Postawił piwka: 21 razy
Dostał piwko: 71 razy
Kontaktowanie:

Post13 lut 2012, 19:32

Susie ma racje. :lol: :thumb: Czas zakończyć ten wątek i inne bezsensowne.

Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post13 lut 2012, 19:36

zaq pisze:Susie ma racje. :lol: :thumb: Czas zakończyć ten wątek i inne bezsensowne.

No i jak nie zgodzić się z Susi :clap:

Daktikiteboarding
Deska: XenonBoards
Latawiec: Ozone

Post18 lut 2012, 23:16

Witam. Zanim zdążyłem ogarnąć swoje sprawy pojawiło się wiele nieprzyjemnych komentarzy dotyczących tak naprawdę wyników ogłoszonej ankiety, Plebiscytu na Najlepszego Sportowca Warszawy i ostatnio informacji o nagrodzie, która została mi oraz Karolinie przyznana przez Janka Lisewskiego. Nie będę ukrywa, że fajnie się czuję znajdując się w gronie faworytów. Ten rok był dla mnie bardzo udany. Cieszy mnie to, że wielu spośród kolegów uznało moją pracę i wyniki za wystarczające aby oddać na mnie glos. Cieszy mnie również sukces pozasportowy związany z napisanym artykułem z zawodów we Francji, który uznany został przez Was za warty zainteresowania. Jeszcze raz wielkie dzięki wszystkim tym, którzy przez wiele lat pomagali mi znajdując dla mnie czas. Dziękuję Maćkowi Kozerskiemu, Łukaszowi Końskiemu, Łukaszowi Ceranowi moim pierwszym Trenerom, Polish Kitesurf Team, który w wyraźny sposób przyczynili się do moich zwycięstw w Mistrzostwach Europy w osobach Adama Szymańskiego, Tomka Niebrzydkiego, Barta i Wojtka Issela. Niezależne podziękowania składam również moim sponsorom z XenonBoards i Ozone Polska. Rodzicom już dziękowałem prywatnie w domu. Jeszcze podziękowania dla mojej Siostry: Merci beaucoup pour les habits Dakti que tu m’as offert. Je t’embrasse tres fort ma petite Isia.
Nie zapomniałem również o Maćku Boszko, który pomógł nam z dokumentami z PZŻ-tu, bez których nie moglibyśmy ubiegać się o nominacje do konkursu warszawskiego, Darkowi Wądołowskiemu z mojego klubu WTK, no i Papie Daktiemu za trwającą całymi latami oprawę moich pomysłów.
Do Jasia Lisewskiego. Nagrodę od Ciebie przyjmuję z ogromnym zadowoleniem tym bardziej, że nauczony już od PapyDaktiego rozumiem, że dać jest sztuka tylko wtedy gdy się samemu nie ma. Wierze w Twoje sukcesy.
Równie serdeczne dziękuję wszystkim tym, którzy oddali na mnie głos i mi zaufali. Jeszcze raz dzięki. Tomek Dakti Daktera.

Wróć do „Forum Główne”