kodi pisze:.. qmpel w zeszłym roku miał problem z dostaniem tuby do waroo i skończyło się na dorabianiu na wymiar u Pana Konia.
..sprzed ilu lat to Waroo było , 2, 3, więcej? .. i jaki rozmiar?
Obstawiam że 2010 ?
pzdr
kodi pisze:.. qmpel w zeszłym roku miał problem z dostaniem tuby do waroo i skończyło się na dorabianiu na wymiar u Pana Konia.
Ziomek. pisze:kodi pisze:.. qmpel w zeszłym roku miał problem z dostaniem tuby do waroo i skończyło się na dorabianiu na wymiar u Pana Konia.
..sprzed ilu lat to Waroo było , 2, 3, więcej? .. i jaki rozmiar?
Obstawiam że 2010 ?
pzdr
peg pisze:z modeli wymienionych przez Ciebie modeli Koinobori "miał większe tendencje nazwijmy to "do usterek" w porównaniu do dwóch pozostałych" - to można zrozumieć tylko w jeden sposób.
Przy Twojej wadze i desce w okolicach 134-135 będziesz mógł ciekawie popływać na EVO 10m jako podstawowym latawcu tym bardziej, że mówimy o warunkach zatokowych - osobiście polecam!
Game pisze:@Przemass, No zamierzam kupić drugi latawiec, pewnie w przeciągu 1-2 miesięcy, a jeśli będzie okazja to może bym się skusił na 2 za jednym zamachem. Póki co jednak celuje w jedną 12m z dobrym zakresem. Ta Koinobori u was była fajna, co prawda jeszcze wisi na allegro, ale chyba dzisiaj poszła więc trzeba szukać dalej.
Aktualnie najbardziej przemawiają do mnie 11,5m Kahoona 2011 i 12m evo 2011, oczywiście jestem otwarty na wszelkie sugestie.
Ps: dzięki za wypisanie dzisiaj iko 2
EDIT: A dobra doczytalem, ze to NBL.
P.S. nie kupuje duzej deski, dwa dni sie pobawisz i tyle w temacie. Zostanie ew. jako slabowiatrowka. Kupuj docelowego rozmiarowo twintipa i juz .
przemass pisze: Ta Koinobori u was była fajna, co prawda jeszcze wisi na allegro, ale chyba dzisiaj poszła więc trzeba szukać dalej.
No "niestety", Koino poszło. Co do evo, niestety 12 już nie mamy ...
puchu__ pisze:ważę 100kg i mam ok 190cm wzrostu
chcę kupić sobie komplet nowego sprzętu, jednak nie wiem jaki rozmiar latawca i deski będzie odpowiedni
ufo666 pisze:a ja chciałbym kupic nobile nbl 2012
ważee 70 kg
mam 8m gaastra jekyll 2009 i 11m cabrinha convert 2011
jestem zupełnie początkujący ( po iko 1)
jaki rozmiar powinienem kupic ?
134x39 <---- wydaje mi sie ta bylaby najlepsza ale ta "wąskość" nie bedzie problemem?
czy mam poszukac czegos innego ?
przemass pisze:Moją opinię na temat evo i kahoony pewnie znasz.
.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości