Wipika Matrix 2004 - prosze o inf dot kite'a ...

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
p4w
Kontaktowanie:

Post06 paź 2005, 22:49

witam !

poszukuje rozwojowego kite'a ~ 14 qm
'w oko' wpadla mi ostatnio wipika matrix 13.5 2004
czy ktos plywal na tym skrzydle / ma z nim jakies doswiadczenie / cos o nim slyszal ?
z tego co widze sama firma - wipika nie jest u nas dosc popularna [dlaczego?] - stad tez nie mam do kogo bezposrednio zwrocic sie z prosba o opinie - wrzucam temat na forum

ta wipika matrix 2004 podobno ma 5-ta linke i tu kolejne pytanie - fabryczna czy doszyta [czy w 2004 roku ktoras z firm wypuszczala kite'y 5-cio linkowe] ?

z gory wielkie thx za odp

pozdrawiam
Łukasz

maski
Latawiec: sligshot FUEL, RPM
Kontaktowanie:

Post06 paź 2005, 23:01

p4w pisze:witam !

ta wipika matrix 2004 podobno ma 5-ta linke i tu kolejne pytanie - fabryczna czy doszyta [czy w 2004 roku ktoras z firm wypuszczala kite'y 5-cio linkowe] ?

wszystlie matrixy miaja fabryczna 5 linke

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post06 paź 2005, 23:01

Matrix to kite wykonany perfekcyjnie z doskonalych materialow ,mam okazje obserwowac ww kity juz od roku konkretnego uzytkowania i powiem ze nie widac sladow zuzycia.Piaty element jest "fabryczny"jako chyba jedyna firma wipika wypuscila cls(chyba dobrze to nazywam)w 2004r.Wada jak dla mnie to spory ciezar latawca ale cos za cos .
Co do wlasciwosci lotnych kita sie nie wypowiadam bo mialem okazje polatac tylko na wipach wipiki .
Generalnie jak nie liczysz na hangtimey to polecam jako trwala maszyne z bardzo dobrym wyposazeniem.

Wróć do „Forum Główne”