DISKORELAKS pisze:Brok pisze:klik:
http://www.goldenline.pl/andrzej-szklarz
Gość jest po treningu asertywności - pewnie stąd nie oddaje kasy
Haha

DISKORELAKS pisze:Brok pisze:klik:
http://www.goldenline.pl/andrzej-szklarz
Gość jest po treningu asertywności - pewnie stąd nie oddaje kasy
Qba-EPP11 pisze:To proste.
Przyszedł prive, który rozglądał się za nowym kajtem.Sprzedałem starego, kupiłem kita i to był mój błąd
BraCuru pisze:jesiotr pisze:kupilem kita, sprzedawalem starego rozgladalem sie za nowym przyszedl prive moj blad....
Jeśli ktoś na podstawie powyższego zdania dokonał już wyroku na Andrzeju Szklarzu to ja nie kumam, bo ja nic po polsku z powyższego nie rozumiem. Kompletnie nie wiem co się stało.
1. Kupilem kita
2. Sprzedawalem starego
3. rozgladalem sie za nowym
4. przyszedl prive
5 moj blad.
O co chodzi?????
Jak na razie widzę jedynie Twój błąd (a nawet błędy) w pisaniu w języku ojczystym.
przemjas pisze:a może poprostu koleś sprzedawał starego kita, rozglądał się przy okazji za nowym, cały ten Andrzej wysłał do niego priva z ofertą na nowego, ten go kupił i to był jego błąd.
przemjas pisze:a może poprostu koleś sprzedawał starego kita, rozglądał się przy okazji za nowym, cały ten Andrzej wysłał do niego priva z ofertą na nowego, ten go kupił i to był jego błąd.
Qba-EPP11 pisze:przemjas pisze:a może poprostu koleś sprzedawał starego kita, rozglądał się przy okazji za nowym, cały ten Andrzej wysłał do niego priva z ofertą na nowego, ten go kupił i to był jego błąd.
Spaliłeś
kamszot pisze:Facet stracil 3000pln, napisal nieskladna wiadomosc (ale jasna dla ciut bardziej rozgarnietych!) ostrzegajaca innych, a Wy sobie jaja robicie.. Rzeczywiscie zabawne, boki zrywac! Zenada panowie.
BraCuru pisze:kamszot pisze:Facet stracil 3000pln, napisal nieskladna wiadomosc (ale jasna dla ciut bardziej rozgarnietych!) ostrzegajaca innych, a Wy sobie jaja robicie.. Rzeczywiscie zabawne, boki zrywac! Zenada panowie.
Żenada? Mocne słowo...
Wybacz ale jak nie robić sobie jaj, skoro do tej pory nie kumam o co jesiotrowi chodzi mimo, że napisał "jak dokładnie było"![]()
Życzę, by autor odzyskał swoje $$$ i przeznaczył je na kurs pisania w zrozumiałym dla Polaka języku![]()
I nie pisz, że się czepiam. Taki ostry tytuł wątku wymaga, aby wyjaśnić dokładnie dlaczego wymieniony w tytule to złodziej i do tego oszust. Dobrze byłoby posłuchać drugiej strony i na podstawie takiego info wydać dopiero "wyrok". A może Pan Szklarz zginął ratując dzieci z płonącego domu dziecka i z powodu swojej śmiertelności nie jest w stanie oddać pieniędzy czy chocby napisac tutaj postu? Ładnie tak bohaterów od złodzieji wyzywać?
Czy jak napiszę w tytule wątku , że kamszot to cyklista i daltonista i wyjaśnię w poście: kupilem czerwony rower, sprzedawalem starego zielonego rozgladalem sie za nowym niebieskim przyszedl prive moj blad. to znaczy że jesteś cyklistą i daltonistą? I kto to zrozumie
kamszot pisze:jako moderator i dojrzaly facet powinienes dawac dobry przyklad, a nie zbijac sie jak dzieciak z podstawowki.
kamszot pisze:Ogarnij sie, bo jako moderator i dojrzaly facet powinienes dawac dobry przyklad, a nie zbijac sie jak dzieciak z podstawowki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 6 gości