Dzisiaj 4,5h jazdy na perfect Irish wave w slońcu i promenadzie wypełnionej emerytami (bili brawo

Jutro porywy do 35kts, fala do 4m, okres 7-9s.
Szykuję Gopro 3D może uda mi się coś pokręcić w trzech wymiarach.
Smokie pisze:pozazdroscic
Smokie pisze:no ja dzis niestety wwa ...
pięknie macie na tym zachodzie![]()
BraCuru pisze:(...)
Przykładowy halsik. Niestety GoPro strasznie wypłaszcza głebie i zniekształca wymiary. Falki tutaj wyglądają na maks 2m.
Fred :: TeamKatapa pisze: z poniedzialku, gdzie fale nie zachwycaly, bo najwieksze mialy z 1.5m ..
Ogolnie w Łebie bylo pewnie pod 20 wezlow, idealnie na 8m religie, ale fale jakos tak bez mocy, ciezko bylo je przwidziec i trafiac w dobre punkty, bo czesciej sie przetaczaly niz rzeczywiscie szczytowaly
Crazy Horse pisze:No ładny Cut bakck, na powerze![]()
Marku sprawdzaj prognozę i lasty na Cabo w styczniu, przed Angulo będziesz miał raj z tej samej strony
Jest już kilku chętnych na dobrą prognozę w styczniu, kiedy akurat spora szansa na swell i dobrego lasta...
A dobra Alibaba "niestety" przebija Pretę 3 razy i jak wejdzie jakaś "masakra" to ja lecę na tydzień i zapraszam serdecznie.
Fred :: TeamKatapa pisze:Ogolnie w Łebie bylo pewnie pod 20 wezlow, idealnie na 8m religie, ale fale jakos tak bez mocy, ciezko bylo je przwidziec i trafiac w dobre punkty, bo czesciej sie przetaczaly niz rzeczywiscie szczytowaly
BraCuru pisze:W Kołobrzegu było w poniedziałek idealnie na 9m. Już tak dawno nie pływałem długo wave - żal mi było po prostu zejśc z wody. Fale z regularnym okresem 6-8s. Żadnych niespodzianek. Czysto między falami. Ale to zasługa falochronu. Podobnie musiało byc w Świnoujściu, Ustce czy Łebie za folochronem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 47 gości