BraCuru pisze:Czy zdarzają się wam takie dni, kiedy wszystko nie tak, pod górkę i piasek w oczy?
Syndrom przedurodzinowy

A imię jego jest 44
Wszystkiego najlepszego.

BraCuru pisze:Czy zdarzają się wam takie dni, kiedy wszystko nie tak, pod górkę i piasek w oczy?
szed pisze:Kasia,
nie pij tyleNapisałaś to wszystko już dzień wcześniej
![]()
pzdr.
Smokie pisze:Jak Ty to zrobiłeś??
Smokie pisze: że chyba cały przyszły sezon mam wolne i żadnych mielonek nie będzie.
KasicaM pisze:...a ja już myslałam że to tylko ja mam takie szczęscie do "dni pokory"
desperadek pisze:Wszystkiego najlepszego.
darkowic pisze:A dodatkowo nie pływaj sam!
unhooked pisze:Jestes bogatszy o takie doswiadczenie i z pewnoscia wyciagniesz odpowiedni wnioski na przyszlosc!
mazar pisze:Na koniec rozbija się skorupkę i wrzuca jajko do szklanki z wodą i całość zakopuje w ziemi - proste![]()
Famay pisze:Nawet najlepszym się może coś takiego przytrafić
BraCuru pisze:Smokie pisze: że chyba cały przyszły sezon mam wolne i żadnych mielonek nie będzie.
Mam nadzieję, że to tylko zła ocena faktycznego stanu. Mimo, że brzmi skromnie to czyta się złowieszczo. Coś sobie zrobił, gdzie i jak?
k_gabra pisze:Bra, chyba zawsze z gopro plywasz
Smokie pisze:Na szczęście nic sobie nie zrobiłemFale były szybsze niż zazwyczaj, a przede wszystkim dużo większe i dwa razy za późno wjechałem i mnie zdjęło z samej góry na sam dół, fala na mnie i latawiec do wody.
mandaro pisze:A tłok od pompki ktoś złamał? Bo mój kolega tak.
Tym miłym akcentem zapoczątkował trzytygodniowe mielenie sprzętu,
jacamakajta pisze:Odnośnie Twojego dnia pokory, nie byłeś sam, dzieliły nas tylko kilometry, tyle że nie wszyscy zaliczą ten dzień do nieudanych, a pokory nigdy nie za wiele
Warun gruby, troche przerzedził szeregi, dotarło 3/5w sumie 4/5 ale nie wiem czy ostatnia godzinka z buta się liczy
Niestety latawki przez 2/3 spływu za duże, fala szybka i na 3 przyboju duuuuża
Pomimo dużego respektu zaliczyłem pogrom
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości